• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka huonoksi keholle

0 تصويتات
Olen sanonut tän monta kertaa tutuilleni sekä sanon tän teillekin, e-savukkeisiin siirtyminen käsitettiin olevan elämäni paras päätös. Useimmiten aloituspaketit maksavat muutaman kymmenen euroa, sisältäen esim.

e-cigarette pari kokonaista sähkötupakkaa. Oikealla onkin listattuna ETA-alueen parhaat nettikaupat. Sähkötupakka onkin kiistämättä tehokkain keino lopettaa tupakointi, vaan kyseessä on vaikka varsinkin käyttäjien keskuudessa enemmälti tupakoinnin jatkamiseen soveltuva vekotin, mihin monet jääneet koukkuun siitä saatavien suurien nikotiinipitoisuuksien tähden.

Neuvottelut jatkuvat. Sähkötupakan akku ladataan yleisimmin USB-latausjohdolla. Ja kuten totesin sikäli tää ostaminen netistä onkin siis hyvinkin iisiä ja tavarat tulee perille todella sukkelaan. Voiko Sähkötupakan kautta lopettaa tupakoinnin? Meidän tietääksemme laite tarjoaa hyvän vaihtoehdon jahka tahtoo siirtyä savuttomaan elämään.

Tavallisessa tupakoinnissa juuri savun mukana tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Sähkötupakka ei millään muotoa ole terveellistä. Tällöin atomisaattorista tulee ulos jokainen sinne jäänyt nestemmäinen aine. Todennäköinen syy on se, että ne on sikäli kevyitä, että näiden kannattelemiseen ei tarvita kättä, tällöin automaattisuudella saavutetaan se etu, että pelkästään imemällä huulten välistä sähkötupakkaa, se muodostaa tapaisia.

e-cigarette

Ylimääräinen liuos valuu itsekseen atomisaattorista pihalle vaikkapa yön kuluessa. 1.1.2012 voimaan tulleen lakimuutoksen kuluttua sähkötupakan ja nikotiinia sisältävien nestepatruunoiden ostaminen itsensä käyttämiseen ulkomaisista ETA-alueella sijaitsevista nettikaupoista on edelleen totaalisen sallittua ja sallittua. Minulla oli tupakoinnin lopettamisaikomus ollu jo varsin voimakas, vain miten saada vähemmän motivoituneet switchaamaan kokonaan? No tietysti tarjoamalla minimissään yhtä hyvä taikka parempi tupakointikokemus höyrystämällä.

Tämän tähden onkin aivan hyvä olla ainakin kaksi akkua, että saat kytkeä täyteen ladatun akun käyttöön kun toinen patteri tyhjenee. Ajankohtaisessa kakkosessa oli juttua sähkötupakasta hiljattain. Täällä: sähkötupakka vai tupakka Nicorette sekä Nicotinell todella agressiivisesti ja näkyvästi mainostavat. Terveyden sekä hyvinvoinnin laitos jakaa huolen tästä, jotta isosti markkinoitu sähkötupakka aiheuttaa myöskin nuorten kiinnostuksen. Vaikkei sähkötupakka savuttomuuteen verrattuna kannata, on syytä olettaa edun terveydelle olevan huima jos siinä voi lopettamaan tavallisen tupakoinnin.
سُئل Dec 13, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال