• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Nikotiinipitoinen sähkötupakka

0 تصويتات
Tupakkalaki ei ota kantaa tupakkajäljitelmien ja röökin vastikkeiden maahantuontiin tai myyntiin. Sähkötupakkaa käsitellään EU-parlamentissa syksyllä.

höyrystin Sähkötupakka onkin elektroninen laite, jonka koostuvat akusta, atomisaattorista ja nestesäiliöstä. Vaikka teollisuusyritysten kiinnostus tuoteideaa kohtaan oli tuolloin kohtalaisen laajamittaista, ei asia koskaan saavuttanut sarjatuotantovaihetta, ja tämä hävisi julkisuudesta 12kk 1967 päästä.

Sähkötupakan turvallisuutta ei ole osoitettu missään tutkimuksissa. Sähkötupakka ei sisällä savukkeiden tavoin tuhansia myrkyllisiä aineyhdisteitä.Sähkötupakka ei sisällä savuketta, tupakka korvataan liuoksella mikä muutetaan höyryksi lämmittämällä.

Höyryn määrään tuntuu vahviten käytettävä laite ja täyttönesteen koostumus. Sähkötupakan esiaste kehitettiin jo vuonna 1963, tällöin Herbert A. Sähkötupakan täytyy olla hyvinkin vaaratonta sekä harmitonta jospa tämä onkin se argumentti, minkä sosiaali- sekä terveysministeriön virkamies valtakunnallisessa mediassa haastateltuna valitsee perusteeksi sen kieltämiselle. Sähkötupakan edut on huomattavat ja monelle tupakoitsijalle tämä onkin loistava ratkaisu, jahka tahtoo hitaasti lopettaa tupakanpolton kokonaan, säästää rahaa taikka vaalia terveyttään.

Virallisesti sähkötupakan turvallisuutta ei olla oikeastaan pystytty todistamaan. Tämän takia Tulli luovuttaa pysäyttämänsä sähkötupakkatilaukset näiden tilaajille. Sähkötupakka emuloi kuitenkin ensivaikutelmaltaan siinä määrin perinteistä tupakkaa, jotta se pystyy johtaa sekaannuksiin esim. ravintoloissa, missä tupakointi sisätiloissa on kielletty.\n
höyrystin sähkötupakat voikin laittaa paremmuusjärjestykseen monilla eri perusteilla.


Klikkaa: http://www.purevolume.com/vinmz28ayejx/posts/5880416/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+sek%C3%A4+kessuttelun+lopettaminen Toki kulut saattavat vaihdella paljonkin käytöstä, valituista laitteista ja ehkä vioittuvista osista riippuen mutta se laskelma on suurpiirteinen keskiarvo. Sähkötupakka on luokiteltu Suomessa lääkeaineeksi. Aina ei kannata ostaa kaikkein halvinta sähkötupakkaa, jotta laadukkaampi vekotin onkin mukavampi käytössä sekä olemassaolevan informaation mukaan kestää pidempään.

Antero Heloma silti näköisversioi, jotta Suomi on valtiona sitoutunut savuttomaan tulevaisuuteen. Itse olenkin tätä mieltä että isoin määrä niistä professoreista ynnä toisista eivät tiedä sähkötupakasta juurikaan tuon taivaallista, kunhan puhuvat lämpimikseen. Nykyään nimittäin elän maassa missä joudun aina koulun ohi kulkiessani katsomaan jahka koululaiset käryttävät todellista tupakkaa.

Oikean röökin savu sisältää nikotiinin lisäksi n.4000 muuta myrkkyä. Itse vapottelen kotona pidä sisällään sikäli kuin tekevät varmasti usea muukin e-savukkeiden käyttäjä. Sen sijaan suomalaiset voivat tilata nikotiinipatruunoita laillisesti ETA-alueelta. Ne on olemassaolevan informaation mukaan pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, sillä säädettävän jännitteen akkurungot ovatkin halventuneet jo sikäli paljon, että niitä onkin järkevämpi käyttää.
سُئل Dec 14, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال