• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Paras autokamera autoon

0 تصويتات
Lupaa ei olisi herunut. Tallentavien autokameravalvontajärjestelmien käytöstä on tiedotettava avoimesti. Itseasiassa hommasin tämän juuri rekkaa varten. puolitoista vuotta. Videonauhan lyöminen tiskiin kolaritilannetta todistaakseen ei tämän lisäksi ole aukotonta, jotta tallenteita voidaan jälkikäteen muuttelemaan. Noh, jospa vaikka käy sellainen tilanne, että joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan ja sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, sikäli aivan takuuvarmasti voit tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa.

Vaikka liikenteessä ollaan julkisella paikalla, pystyy salakuvauksen kynnys ylittyä edessä olevan auton takia. silloin kun autokamera toimii 12 voltin jännitteellä, ei vaatisi käyttää muuntajaa. Lopulta keksin sähköjohdolle vaikka niin näkymättömän reitin tupakansytytinpistorasiasta, jotta autokameran saatuani luovuin täsyin tuosta suunnitelmasta. Kamera asennetaan simppelisti tuulilasiin ja vekotin saa virtaa messissä tulevalla tupakansytytin adapterilla.

Tuolla mantereella ajaessa henkilöautoilla onkin pahempi tapa kiusata isoja autoja kuin Suomessa. Autokameralla tallennat helposti ajon aikana autosi edessä tapahtuvat asiat esim. Ainakin itsellä Autokamera (https://thomasbrownfurnishings.zendesk.com/entries/32644602-Autokamera-Keskusteluja) on säästänyt yhden omavastuun verran parkkipaikalla tapahtuneesta pienestä kolaroinnista. Bussiyhtiöt ovat aiemmin tiedustelleet tietosuojavaltuutetun toimistosta, saako myös liikennettä taikka esim. linja-autopysäkkejä kuvata, tällöin kävisi esim. toteen, pysähtyykö kuljettaja pysäkeillä.

maisemat, ruuhkat sekä vahingot jne. Autokamera on ns. Bussiyhtiöillä on oikeus kuvata bussin sisätiloja, että perusteluna on turvallisuuden parantaminen. Kuvaa kaikki ajotapahtumat automaattisesti Full HD-teräväpiirtoresoluutiolla. Itse laitoin tuollaisen autokameran autoon kiinteästi kun aloin opettamaan lasta opetusluvalla. Tallennusjakson voikin valita myös 1 tai 3 minuutin mittaiseksi. He koukkailevat autojen väleistä niin että ilmestyvät ohitustilanteessa perään äkkiarvaamatta.

Jostakin välillä kauan sitten luin niin että sinänsä kinkkinen kyse siinä juuri tää kuvailu täyttää osin salakuvaamisen pirteet useassa tapauksessa. Kameran pystyy liittää kaikkiin laitteisiin, missä onkin komposiittivideosisääntulo ja katsella niistä Autokameran käyttö kuvaa reaaliajassa. Näyttö kääntyy 270 astetta sekä tämä voidaan kääntää kiinni, jahka näytölle ei oo käyttöä.
سُئل Dec 14, 2014 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال