• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka

0 تصويتات
Täydellä latauksella tämä onkin 4.2 volttia ja minimilatauksella 3,4 volttia. Pullotettua versiota kutsutaan englanniksi esimerkiksi nimillä "e-liquid", "e-juice" sekä "nicotine solution". On silti selvää, niin että sähkötupakan aiheuttamat terveyshaitat ovat ainoastaan parin prosentin savukkeiden aiheuttamista haitoista.

foorumi Automaattinen, imaisulla käynnistyvä toiminta onkin mahdollista laitteessä olevan pienen mikrofonin tai ilmanpainesensorin sekä laitetta ohjaavan mikrosirun ansiosta.

Kyllä, useimmissa laitteissa onkin suojaus minkä estää liian pitkän yhtämittaisen imaisun jotta härpäke ei ylikuumene ja vaurioidu. Sen sijasta ihmiset saattavat tilata nikotiinipatruunoita lainmukaisesti ETA-alueelta. Täällä: http://partnersupport.epoints.com/entries/52192866-Onko-S%C3%A4hk%C3%B6tupakka-Turvallinen- Suurin osa sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, jonka ei sinänsä ole vaarallista, koska nikotiini tosiaan ei tapa, toisin kuten tupakan savu.

Myös sähkötupakoista on olemassa eri valmistajilla omia mallejaan, mistä eräät toimivat manuaalisesti (nappia on painettava) sekä eräät automaattisesti imettäessä. Itse rullailen paperista yhden kulman puikoksi sormien välissä joka päästä paperilla voi pyyhittyä myöskin sisäpintoja. Sen idea on nerokas: Käyttäjä ei lopeta nikotiinin käyttöä.

Eikä sekään tuota vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva "tupakka", tunnettu myös nimillä Sähkötupakka taikka sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille ja muille nikotiinituotteille. Jatkossa sun ei tietenkään tarvitse tilata koko settiä uudelleen vain voit täydentää sitä nesteillä ja patruunoilla.

Koska se ei pala, tämä ei sytytä tulipaloja niin kuin rööki.

foorumi Tosin virheellisistä viranomaisilmoituksista voi seurata ravintolalle ongelmia. Tuotetta on saatavissa Internetissä sekä muutamien lentoyhtiöiden lennoilla. Syy sille, miksi sähkötupakka on niin tehokas lopettamisen väline, on varmasti tämä: Sähkötupakka emuloi savuketta, tuntuu kurkussa jopa samalta kuin tupakka ja mahdollistaa nikotiinin käyttämisen.
سُئل Dec 14, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال