• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera keskusteluja

0 تصويتات
Peruskameran saa muutamalla kymmenellä eurolla kun jälleen laadukkaammasta mallista voi pulittaa toista sataa euroa. Lisäksi pitäisi olla ajotietotallennin, joka tallentaisi hallintalaitteiden asetukset sekä auton liiketilan. Kuvanvakaimen ansiosta kuva onkin tasaista epätasaisimmillakin teillä. Jotta kuvamateriaalisi toimisi mitenkään todisteena oikeudessa, se on käytävä rikostutkinnan yhteydessä avustuksella editoinnin varalta.

Tietosuojavaltuutettu voi myöskin puuttua lainvastaiseen toimintaan. G-sensorin rekisteröimää dataa voimakkaissa jarrutuksissa, kolareissa ja vastaavissa saatetaan käyttää kun halutaan todeta kuka törmäsi kehen ensin esimerkiksi Myös viranomaiset ovat alkaneet hyväksyä videotallenteita todistusaineistoksi onnettomuuksia selvitettäessä. Mukana toimitetaan teline, jolla autokamera voidaan kiinnittää ikkunalasiin.

Katso: http://www.purevolume.com/elviirataipale/posts/5811942/Onko+autokamera+laillinen%3F Itse asiassa heitä autokameroita saa jo maskiin taikka muuhun suojaiseen paikkaan integroituina ihan tehdasvarusteisina moniin autoihin. Heti kun sairasloma päättyy, pääsen kokeilemaan rekassa. Autokamera täytyisi muistaa välillä sammuttaa. Näin sinulla onkin yleensä automaattisesti tallennettuna tuoretta videomateriaalia autosi edessä tapahtuneessa, sikäli mikäli tiellä tapahtuu nauhoittamisen arvoista.

Henkilötietolaissa ei rajoiteta tavanomaista henkilökohtaiseen käyttämiseen tarkoitettua henkilötietojen käsittelyä, kuten kuvaamista. Toinen asia onkin tämä, että autokameran täytyisi olla tukevasti kiinni. Näin ainakin Mersuihin ja Audeihin. Epäselväksi voikin jäädä esimerkiksi se, ajetaanko omalla kaistalla tai vastaantulijoiden kaistalla, Kantola selventää. Suomi ei onneksi vielä ole tässä suhteessa amerikkalaistunut, täten tärkeä todiste jätettäisiin automaattisesti huomiotta vain sen tähden niin että tätä hankittaessa on tapahtunut jokin muotovirhe.

Jos todisteita hankittaessa esimerkiksi Venäläiset hakevatkin kameroista turvaa kiistatilanteiden varalta. Olen kirjoittanut nettiin vaan kolme julkaisua omalla nimelläni sekä nekin ovat ammattiin liittyviä. Kamera käynnistyy yleensä kun auton pistorasiaan käy virtaa, joten auton käynnistyksen yhteydessä ja sammuu kun auton virrat sammutetaan.

Muutamat joukkoliikenteen linja-autonkuljettajat kiinnittävät bussin ikkunaan omalla työvuorollaan videokameran. Autokameran muistiin mahtuu kerrallaan kahdeksan tuntia videokuvaa. poliisi tekevät rikoksen, niin se on sitten oma tapauksensa jossa se rikos käsitellään.
سُئل Dec 14, 2014 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال