• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka historia

0 تصويتات
Sähkötupakka http://www.purevolume.com/loviisajokihaara/posts/8744325/Nikotiiniton+s%C3%A4hk%C3%B6tupakka. WHO ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että sähkötupakkaa voitaisiin käyttää tulevaisuudessa tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä, jos tuotteen väitetyt hyödyt voidaan todistaa luotettavissa tieteellisissä tutkimuksissa. Miestä hoidetaan palovammayksikössä.

e cigarette Uusi sähkötupakka onkin yleistynyt kotimaassa käynnissä olevan vuoden kuluessa ja tämä trendi on saanut muun muassa ravintoloitsijat sekä kahvilan pitäjät pohtimaan sähkötupakkaa tarkemmin.

Suosituimpia apukeinoja tupakoinnin lopettamiseen ovatkin nikotiinilaastarit ja -purkat, joista tunnetuimpia tuotemerkkejä ovatkin Nicorette ja Nicotinell. Esim. reilut 150€ maksava ProVari on härpäke joka kestää ns. On vaikka selvää, niin että sähkötupakan aiheuttamat terveyshaitat ovat vain muutaman prosentin savukkeiden aiheuttamista haitoista.

Atomisaattori muuttaa nikotiininesteen höyryksi, joka sitten onkin tätä ns. Tällainen kansalaistottelemattomuus on vain hyvä asia: sähkötupakka ja nikotiinia sisällään pitävät nestepatruunat on auttaneet monia pääsemään eroon hengenvaarallisesta tupakoinnista, täten perusteet rajoituksille ovat järjenvastaisia.

EU-parlamentin linjaus tarkoittaisi sitä, jotta sähkötupakan myyntiä säädeltäisiin samalla tavalla kuten tavallisenkin savukkeiden joten myynti alaikäisille ja mainostaminen ois kielletty. Painavampien akkujen kannattelemiseen tarvittava käsi voikin täysin kovin myös painaa katkaisinta ja siihen käytössä kaikki paksummat akut ovatkin katkaisijallisia.

Sähkötupakka ei oo tupakkalain mukainen tupakkatuote, eikä tupakkalain tupakointikiellot näin ollen päde Sähkötupakan käyttöön. Akun päässä on LED-valo jonka ilmoittaa sähkötupakan jokaisesta tärkeimmistä toiminnoista kuin akun tyhjenemisestä sekä latauksesta, tuotteen käynnistymisestä taikka laitteen ylikuumenemisesta. Höyrystäjä onkin pienempi metallinen lohko ja cartomizer onkin enimmäkseen suunnilleen saman kokoinen vain valmistettu muovista.

Sähkötupakka on turvallisempi vaihtoehto myös ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei ole. Sähkötupakasta kirjoitetaan usein myös nimityksellä sähkötupakka, e-savuke tai sähköinen savuke.

e cigarette Led-valon merkitys on näyttää jotta atomisoija on aktiivinen ja valoa käytetään myös ilmoittamaan muista sähkötupakan toiminnoista (kuten ylikuumenemissuoja sekä akun latauksen edistyminen).
سُئل Dec 15, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال