• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka kaupat

0 تصويتات


e cigaretteLääkelaitos on päättänyt että sähkötupakan sisältämä nikotiini on lääkeaine eli sen myymiseen tarvitaan asianmukainen lupa. Euroopan komission mukaan nikotiiniä sisällään pitävät sähkötupakkavalmisteet voivat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. Tuotetta kokeilleet paitsi että taas on jopa järjestäen todenneet sen tehokkaimmaksi keinoksi lopettaa tupakointi. Nikotiinittomia
Paras sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet sekä nikotiinittomat ampullit) voi vapaasti ostaa mistä päin maailmaa tahansa ja useimmat verkkokaupat näitä markkinoivat.

Lataus tapahtuu irrottamalla patteri toisista osista sekä kiinnittämällä se laturiin. Kaikkia osia saatetaan käyttää uudestaan, tosin joissain harvoissa laitteissa höyrystin sekä nestepatruuna onkin yhdistetty täten saat joka kerta uuden atomisoijan jahka vaihdat ampullin vaan se luonnollisesti nostaa käyttökustannuksia. Laki ei rajoita sähkötupakan käyttöä, höyryttely onkin laillista myös tupakointikiellon alaisissa paikoissa. Nikotiini nostaa verenpainetta, rasittaa sydäntä ja alentaa yleistä terveydentilaa mutta ei oo keuhkoahtauman ja keuhkosyövän aiheuttaja.

Sähkötupakan suosio on parin käynnissä olevan vuoden kuluessa kasvanut merkittävästi. Sittenpä nähdään, mikä sähkötupakan kohtalo täällä on. Tupakkalain mukaan tupakkajäljitelmän sekä savukkeiden vastikkeen mainostaminen, epäsuora mainonta ja muu myynninedistäminen onkin kielletty. Budien hinta onkin onneksi verrattain alhainen. Akku syöttää virtaa atomisaattorille mikä höyrystää e-nesteen.

Akun koko silti tuntuu yhteiskestoon, ja tuotteen käyttämisen aktiivisuus. Uusi sähkötupakka ei sisällä lainkaan tervaa, jonka onkin suurin kasvainten aiheuttaja tupakassa. No taikka tuo hengästyminen ei ehkä niin vahvasti mennyt ohi vaan meni vaikka.

Perinteisesti sähkötupakka näköisversioi ulkoisesti savuketta, vaan nykyään niitä valmistetaan usean muotoisia, sävyisiä ja kokoisia. Savuttomat savukkeet sekoitetaan usein elektronisiin savukkeisiin. FDA tutki sekä testasi 19 NJOY ja Smoking Everywhere mallien nikotiinipatruunoita. En tiedä miten se sakka muodostuu.

Samaa ainetta käytetään laajasti esim. Täällä: Sähkötupakka nesteet kosmetiikan valmistuksessa ja kyseessä on verrattain laajasti todennettu ainesosa. Tämän argumentin käyttö sähkötupakkaa vastaan on kuitenkin täysin järjetöntä että potentiaalisesti vahingollisia kemikaaleja saamme joka päivä eri lähteistä monikymmenkertaisen määrän sähkötupakan käyttämisestä saatavaan määrään verrattuna.
سُئل Dec 16, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال