• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka kysymykset

0 تصويتات


sähkösavukeTässä koko sähkötupakan toiminnallisuus yksinkertaisuudessaan. Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen on törmännyt useaan ottesseen kysymykseen saako sähkötupakkaa tilata Suomesta. Ohjekirjat on lähes aina englanniksi, vain laitteen käyttäminen onkin hyvinkin iisiä silti et ohjekirjaa ymmärtäisikää . Tuote ei sisällä valtaosaa röökin haitallisista aineista, mutta tämäkään ei meinaa, että ei esimerkiksi nikotiini ois hyvinvoinnille haitaksi.


Missä sähkötupakkaa voikin käyttää? Tupakointikielto ei koske sähkötupakkaa mutta tän käyttö tupakointikiellolla varustetuissa tiloissa voi aiheuttaa sekaannuksia. Tavallisessa tupakoinnissa juuri savun messissä tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Tsekkaa: Suomi sähkötupakka - http://support.sentilla.com/, Sähkötupakan myyminen Suomessa onkin tehty hieman haastavaksi, vaan tämän tilaaminen sujuu vaikka helposti, siinä tämä onkin helppo ostaa ulkomailta.

Liuoksen lisäksi tankki pystyy pitää sisällään vettä, eri sorttisia makuaineita ja nikotiinia. Akku onkin sähkötupakan isoin määrä sekä tän tehtävänä on tuottaa energia jota tarvitaan liuoksen höyrystämiseksi. Jostain syystä melkein jokainen peinteisen savukkeen paksuiset akut ovat automaattisia. Lääkerekisteröinti ei tarkoita, että sähkötupakkaa saisivat valmistaa vain lääkefirmat, kysymys onkin käyttäjien turvallisuudesta huolehtimisesta, Hassi kertoo.

tehokkain sähkötupakka mieltää ulkoisesti totaalisen todellista savuketta, ja sen käyttäminen mieltää valitsemastasi laitteesta riippuen röökin, piipun vai sikarin polttoa, vain 100% ilman normaalin savukkeiden tuhansia terveydelle hengenvaarallisia yhdisteitä. Oikean maun sekä vahvuuden löytäminen on verrattavissa klassisen tupakanpolttajan merkkiuskollisuuteen jotakin tiettyä tupakkamerkkiä kohtaan.

Vahvaan tupakkaan tai isoja määriä tupakoimaan tottuneelle VG voikin olla vähän liiankin pehmeä. Mitä suurempi kapasiteetti, tätä lisää sähkötupakasta saa henkosia yhdellä latauskerralla. Takana oli 10 vuotta punaisen sekä sinisen savukkeiden röökaamista sekä kertaheitolla lensivät loput normaalit röökit roskiin, vain baareissa ym.

Pumpulia liuoksen sitomiseen käyttävissä höyrystimissä toinen ongelma onkin lähinnä vain häiritsevä ja se on varastoidun nesteen vähäinen lohko. Ensimmäisen kerran tämä tekninen sovellus esiteltiin Kiinassa vuonna 2004 tupakoinnin korvaushoitona sekä apuvälineenä tupakoinnin lopettamiseen. Jos jälleen haluat jotain persoonallisempaa sikäli valintasi on e-sikari (DSE-701, Joye301, RN-4062…) taikka e-piippu (DSE-601, KR-608, Joye307…).
سُئل Dec 17, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال