• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka ja valvira, legenda määräyksistä

0 تصويتات


höyrystinSähkötupakka on sähköinen laite, jonka koostuvat akusta, atomisaattorista sekä nestesäiliöstä. Lisätietoa: http://www.purevolume.com/raimotamminen/posts/5883021/S%C3%A4hk%C3%B6tupakkaa Sitä alhaisempia pitoisuuksia sisällään pitäviä valmisteita pidetään itsehoitolääkkeinä, mitä saattaa tuoda mukanaan Suomeen tai tilata ulkomailta. Höyryn muodostamiseen käytettävästä liuoksesta onkin olemassa eri makuisia ja vahvuisia versioita. ensimmäiseen sähkötupakkaan käy investoida mieluummin liikaa kuin liian vähän rahaa.

Laadukkaita aloituspaketteja (starter kit) voi juuri nyt noin 60-80 eurolla postikuluineen esimerkiksi Englannista. Suomalaisissa nettikaupoissa saa toki kaupata tuotteita, mutta vailla tuotekuvia, tuotenimiä ja hintoja. Sähkötupakan terveellisyyttä tai haittavaikutuksia ei ole juurikaan selvitetty, täten väitteiden takana ei oo tieteellisiä perusteita.

Miksi sähkötupakka toimii? sähkötupakka aiheuttaa nikotiiniä sisältävää höyryä mikä on vaarattomampaa kuten röökistä irtoava savu. Vahvat nikotiiniliuokset rinnastetaan reseptilääkkeisiin ja miedot nikotiiniliuokset itsehoitolääkkeisiin. Sähkötupakat joissa onkin jälkimmäinen toiminto voivat toimia moitteettomammin, vain eivät voi aikaan aidontuntuista tupakanpolton tunnetta.

Jos toteat jotta tulet käyttämään vaan yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, mahdollisesti myös varalaturi ja useita tankkeja. Ajan mittaan sähkötupakkaan vaihtamalla säästää erittäin paljon. Hänen mukaansa kielto voitaisiin toteuttaa samalla tavalla kuten nuuskan kielto aikoinaan täten lisäämällä lakiin tätä koskeva säännös.

Sähkötupakan käyttöä julkisilla paikoilla koskevat kiellot eivät liity mitenkään turvallisuustekijöihin. Budia kaupataan erikseen PG- ja VG-nesteille elikkä samasta tuotteesta on neljää eri mallia. Tupakkajäljitelmän ja savukkeiden vastikkeiden maahantuonti ei tupakkalain nojalla oo kielletty, eivätkä niitä koske tupakkalain mukaiset myyntirajoitteet. Jokainen Uusi sähkötupakka jota markkinoilla myydään koostuvat kolmesta osasta, mistä pienin osa on yleensä nestepatruuna, tän jälkeen tulee atomisaattori, ja varsinaisen savukkeen suurimman osan muodostavat patteri ja led-valo.

Lähtökohtaisesti olen myös tätä mieltä, niin että oletuksena se, niin että jokainen onkin kielletty, onkin myöskin hyvinkin typerä. Hintaan vaikuttaa huomattavasti tietenkin myös tämä, mistä sähkötupakkasi ostat. siitä, että Sähkötupakka EU aiheutaisi vettä keuhkoihin.

Sähkötupakan akkuja, niin kuin kaikkien muidenkin tuotteiden akkuja, ei suositella jätettäväksi lataukseen ilman vartiointia. Myös nikotiinipatruunoiden myynti onkin kotimaassa kiellettyä, eli kotimaisista nettikaupoista saat tilata ainoastaan nikotiinittomia patruunoita sekä toisia varaosia. Mikäli sinulla onkin tietokone vai USB-laturi, tarvitset ainoastaan sovittimen, minkä toisessa päässä on USB-liitäntä ja toisessa 510-mallin kierre.
سُئل Dec 17, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال