• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Nikotiiniton sähkötupakka

0 تصويتات
Tuote kuuluu lääkelain piiriin. Tokihan sitä mikä tahansa syövän taikka muun taudin aina pystyy saada vaan nyt olen varsinkin minimoinut riskit jotta tupakoitsijoiden yleisimmän vitsauksen täten keuhkosyövän joskus saisin. Ne on varmasti kauempana tähtäimellä väliinputoajia, siinä säädettävän jännitteen akkurungot ovat halventuneet jo niin paljon, niin että niitä onkin järkevämpi käyttää.

e cigarette

Oikean tupakan savu sisältää nikotiinin myös n.4000 muuta myrkkyä. Mikäli toteat niin että tulet käyttämään vaan yhtä tehokkain sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia onkin 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, mahdollisesti myös varalaturi sekä monia nestepatruunoita. Tuote ei sisällä tavalliseen tupakkaan liittyvää myrkyllisiä aineita kuin häkää sekä tervaa.

Monet ovat myöskin lopettaneet tupakoinnin sekä päässeet nikotiinista eroon käyttämällä nikotiinittomia ampulleja sähkötupakassaan, jolloin jäljelle jää pelkkä tapa. Sähkötupakan toisessa päädyssä sijaitsee ampulli jonka toimii suukappaleena ja nestesäiliönä. Aina pystyy siirtää bisneksen ulkomaille, missä eivät Suomen lait hetkauta.

Perinteinen kessu saattaa sisältää tuhansia eri sorttisia kemikaaleja, mistä määrä onkin tappavia karsinogeenejä. Sosiaali- ja terveysministeriön hallitusneuvos Ismo Tuominen kertoo, jotta Suomen virallisessa tupakkapolitiikassa suhtaudutaan kielteisesti sähkötupakkaan. On silti selvää, jotta asia joka pitää sisällään vettä, nikotiinia ja turvallisena pidettyä propyleeniglykolia on vähemmän vaarallinen kuin tupakka, mikä pitää sisällään yli 4000 haitallista ainetta.

Voit joutua useinkin selvittelemään minkä sähkötupakka oikein on sekä kuinka sitä käytetään. Sähkötupakasta kohistaan nykyään paljon, ja syystä. Tsekkaa: http://naturerockscaprock.org/content/s%C3%A4hk%C3%B6tupakka-t%C3%A4ytyy-sallia Hänen mukaansa tulevassa direktiivissä otetaan kantaa siihen, tuleeko uusia nikotiinia sisältäviä tuotteita kuin sähkötupakkaa säännellä nykyistä tarkemmin. Atomisaattori on usein laitteiden heikoin määrä, jonka ylläpitäminen voikin vaatia isompi määrä huolenpitoa. Matkustaessa sähkötupakkaa ei saa käyttää julkisissa liikennevälineissä.

Apteekit joutuivat hiljattain tunnustamaan tän tosi asian joka usea jo tiesivät, täten apteekin nikotiini korvaushoidot eivät ole sikäli tehokkaita kuin mitä näiden on annettu käsittää olevan. Laitteet saattavat erota rakenteellisesti toisistaan, heidän toimintavarmuudessa onkin löytynyt puutteellisuuksia, eikä liuosten ilmoitettu koostumus ole joka kerta vastannut laitteen todellista koostumusta. Jos käyttämässäsi cartomizerissa tai täyttönesteessä onkin nikotiinia niin tunnet myöskin kurkussasi tupakkamaisen ärsytyksen jahka hengität savun kaltaista sisään.

Valvontavirasto Valvira on puuttunut Green Smoke sähkötupakkayhtiön lehti- ja radiomainoskampanjaan. Se kuuluu kuitenkin modausosastolle, josta voit lukea isompi määrä tämän linkin avulla. Näistä paremmin höyryä tuottaa glyserolipohjainen täyttöneste vaan tämä maistuu mielestäni epämiellyttävän tunkkaiselta joten itsekin suosin ensin mainittua.

e cigarette Suurin lohko tutkijoista on tätä mieltä niin että kummastakaan ei juurikaan haittavaikutuksia ihmiselle oo.
سُئل Dec 18, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال