• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka

0 تصويتات
Sähkötupakkaa ei siis voi jatkossa markkinoida kotimaassa.\n
e-cigarette Omalla kulutuksellani, noin 1000 mAh/päivä, noita akkuja täytyisi ladata neljä taikka viisi kertaa päivässä ja se onkin vähän hankalaa ja työlästä. Sähkötupakka ei itseasiassa ole tupakkatuote, tämä ei pidä sisällään röökiä. heinäkuuta 2008 Lääkelaitos kielsi sähkötupakan nikotiinia sisältävien versioiden myynnin kotimaassa, että nikotiinia sisällään pitävät tuotteet luokitellaan lääkeaineeksi.


Nestepatruunasta tulee poistaa suojapussi sekä kuminen korkki, mikä kuluttua ampulli tulee asettaa höyrystäjään siten, niin että höyrystäjään tulee tämä pää, josta korkki poistettiin. Nikotiinittomia tuotteita voi ostaa mistä päin maailmaa tahansa. Lisää tutkimuksia aivan varmasti tarvitaan Sähkötupakan käyttöä tupakoinnin lopettamisen apuna ei voikin suositella, että sähkötupakan eri ominaisuuksista on toistaiseksi tarjolla reippaan vähän luotettavaa tutkimustietoa.

Pari syytä silti jää sekoitteluun: valmiiksi sekoitetut liuokset ovatkin vahvimmillaan kaksi,4-prosenttisia (24 mg/ml) sekä lisäämällä 5-prosenttista nikotiininestettä pystyy saada aikaan väkevämpää sekä samalla vähemmän makuainetta sisältävää seosta. Tämä tarkoittaisi, niin että nykykäytäntö, missä sähkötupakan nikotiininesteet tilataan internetistä EU:n alueelta, ei enää onnistuisi. Mikäli tavallinen tupakointi on ollu vain satunnaista, taikka jos tuotteen ulkonäkö onkin tärkeää, 510 Tank -systeemillä pystyy pärjätä.

Pullotettua versiota sanotaan englanniksi esimerkiksi nimillä "e-liquid", "e-juice" ja "nicotine solution".

e-cigarette Liitto perustelee kieltoaan myöskin sähkötupakan käytöstä vapautuvalla höyryllä, joka ainesosista ei oo riittävästi tietoa. Sähkötupakka antaa aidon tupakoinnin fiiliksen, Sähkötupakka voi aikaan aidon tupakoinnin tunteen.

Olin niin tottunut sen takia jatkuvaan huonoon oloon etten enää ees muistanut miltä tuntuu olla täysissä voimissa. Klikkaa: https://aaronkcpvreqdy.wordpress.com/2014/12/05/sahkotupakka-historia/ Sähkötupakalle tehtyjä akkuja ladataan USB-liitännän vaikutuksesta. Sähkötupakasta on nikotiinia sisällään pitäviä sekä nikotiinittomia versioita.

Viranomaiset haluavat informaatiota useiden sähkötupakkatuotteita myyvien yritysten toiminnasta, kirjoittaa Turun Sanomat. Patruunan täyttö onkin äärimmäisen iisiä. Tutustu sähkötupakan historiaan täältä. Miten näin pystyy olla sähkötupakka toimii? sähkötupakka tuottaa nikotiiniä sisältävää savun kaltaista joka on vaarattomampaa kuin kessusta irtoava savu.

Joka kolmas syöpä, sydän- sekä verisuonitauti johtuu röökistä. Sähkötupakkaa saattaa polttaa melkein joissa ainoastaan, silloin tupakkalaki ei kiellä tämän käyttöä. Keskiverto röökaaja selviää näin kahden viikon ajan yhdellä 10 ml täyttönestepullolla, minkä voi pyöreästi kymmenellä eurolla. Sitä ainetta käytetään normaalisti elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteissa. Myös nikotiinittomia nesteitä on myynnin.
سُئل Dec 19, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال