• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Mistä hankkia sähkötupakka?

0 تصويتات
Esimerkiksi reilut 150€ maksava ProVari onkin härpäke jonka kestää ns.\n
bloggaaja Ei tuota tuhansia aineita joita tupakansavussa onkin eikä altista toisia passiiviselle tupakoinnille. Nettisivuilla saa tietenkin MYYDÄ sähkötupakkaa, vaan sähkötupakkabrändiä, tuotenimiä, hintoja ja kuvia ei saa mainita. Jotkut sähkötupakkatuotteita myyvät tahot vaikka noudattavat myös sähkötupakan osalta 18 vuoden ikärajaa.

Patruunoita ei tarvitse olla vaihtamassa monesti, täten pyritään sanoa, niin että polttaminen onkin vaivatonta. Sähkötupakat myydään melkein aina ns. Osia ei ole edes mahdollista kiinnittää toisiinsa väärin täten älä hätäänny vaikka et tietäisikään minkä osa onkin mikäkin.

Näiden laitteiden kohdalla nuo vaatimukset eivät täyty. Ampullin voi täyttää uudelleen erikseen myytävällä täyttönesteellä tai vaihtaa tilalle uuden valmiiksi täytetyn. Sähkötupakan päässä onkin pieni LED-valo jonka syttyy palamaan yleensä sisäänhengittäessä röökiä. Tuotteet valmistetaan joka kerta joko VG taikka PG pohjaisina vai näiden sekoituksena. Keskikokoisen, täyteen ladatun akun käyttöaika onkin noin 4 tuntia tai toisinsanoen 5-10 normaalia syöpäkäärylettä tilalle suunniteltu aika.

Sähkötupakka (http://www.arbetsmarknadsdagar.se/content/s%C3%A4hk%C3%B6tupakka-verkosta-27) onkin kuluneen puolen 12kk aikana mullistanut lukuisien suomalaisten tupakoitsijoiden elämän. Sähkösavukkeisiin käytettäviä nesteitä on tarjolla eri vahvuisina ja niihin onkin mahdollista lisätä aromeja, jotka tekevät käytöstä miellyttävämpää tottumattomille käyttäjille.

Jos jälleen liuoksessa onkin nikotiinia, nestemmäinen aine ei kuulu tupakkalain vain lääkelain piiriin. Sähkötupakan käyttökustannukset saattavat vaihdella suurestikin. Asennettuasi tankin paikoilleen saat odotella hetken niin että nestemmäinen aine lähtee imeytymään höyrystäjään. Tämä ei oo tarkoitettu lapsille, raskaanoleville, diabeetikoille, astmaatikoille tai sydänsairauksista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville.

Jos sähkötupakkaa käytettäisiin vapaasti kaikissa tiloissa, myös sellaisetkin suomalaiset, jotka eivät muutoin ikinä aloittaisi röökaamista vai höyryttelyä, voisivat kiinnostua tästä sekä alottaa tän käytön vai jopa tupakoinnin. Sitä alhaisempia pitoisuuksia sisältäviä valmisteita pidetään itsehoitolääkkeinä, mitä voikin tuoda mukanaan Suomeen vai tilata ulkomailta.

höyrystin

Sähkötupakan akkurungoissa on käytetty yleisimmin standardiakkua 18650, myös sen ohuempaa versiota 14650 ja lyhyempiä versioita 18500 ja 18350. silloin kun Sähkötupakka vedetään, ledivalo sähkötupakan päässä syttyy imitoimaan klassisen tupakan hehkua. Voiko sähkötupakkaa puhua klassista kessua paremmaksi vaihtoehdoksi? Tutkimuksista tiedetään, niin että tavallinen rööki on erittäin haitallista.
سُئل Dec 21, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال