• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka netistä

0 تصويتات


sähkötupakkaaPoltin itsekin kaksi askia päivässä 37 vuoden ajan vaan vaikka tupakoinnin lopettaminen sähkötupakan avustuksella käsitettiin olevan uskomattoman helppoa. Sähkötupakkaa ei ole todennettu on peruskommentti, minkä tulee joka kerta vastaan. Höyry ei jää tiloihin pitkiksi aikaa leijailemaan niin kuin savulla onkin tapana, vaan tämä haihtuu vahvasti ilmaan. Sähkötupakoiden vesihöyryssä käytettävät aineet ovatkin monenlaisten kemiallisten kokeiden läpi todistettu suhteellisen vaarattomiksi, eikä mikään noista oo Euroopan unionin kieltämä tai sisällä haitallisia määriä syöpään johtavia tekijöitä.

Neste siirtyy patruunasta höyrystäjään, joka tuottaa vesihöyryä. Nuorten suosimalla You Tube -sivustolla on havainnollisia esittelyvideoita, kuinka sähkötupakkaa käytetään. EU-parlamentin linjaus tarkoittaisi sitä, niin että sähkötupakan myyntiä säädeltäisiin samalla tavoin kuten tavallisenkin savukkeiden joten myyminen alaikäisille ja mainonta ois kielletty.

Valo syttyy yleensä jahka sähkötupakkaa imutetaan. Ratkaisevaa ei tosiaan ole kunkin yksittäisen nautintoaineen mahdollinen haitallisuus, ainoastaan nautintohakuinen elämäntapa yleensä -- jonka tietenkin Tuomisen mukaan pitäisi kieltää. Kuinka vaarallista sähkötupakka onkin terveydelle? Sähkötupakka ei ole terveystuote, vain haitallisuutensa puolesta kaukana röökistä.

Se on saavuttanut maailmalla suuren suosion sekä rantautuu nyt hyvää vauhtia Suomeen. Ainut negatiivinen asia on sähkötupakassa että tätä ei ainakaan nykyään myydä suomessa. Nestepatruunoita saattaa ostaa joko valmiiksi täytettyinä tai ostamalla pullotettuja täyttönesteitä, mitä käytetän siten, että noista kaadetaan nestepatruunaan uutta liuosta tippa kerrallaan sikäli pitkään, niin että cartomizer ei enää kykene imemään lisää liuosta.

Miksi sähkötupakka toimii? sähkötupakka hinta (http://ellennevalainen.wordpress.com/) aiheuttaa nikotiiniä sisältävää savun kaltaista minkä onkin vaarattomampaa kuin röökistä irtoava savu. Sähkötupakan ’filtteriosa’ onkin nimeltään ampulli. Näitä kierteitä onkin valitettavasti toisiakin, vaan 510 onkin huomattavasti yleisin. Sähkötupakka ei altista toisia passiiviselle tupakoinnille. E-liquid-makunesteitä onkin syytä ostaa samalla erilaisia, jolloin aloituspakkauksella voikin selvitä muutamia kuukausia. Nesteiden alkuperää sekä valmistusta ei toistaiseksi vielä valvota, joten niiden sisällöstä ei oo tarkkaa informaatiota, ja monet nikotiinittomat liuokset voivat joissakin tapauksissa sisältää nikotiinia.

Internetistä on kuitenkin täysin sallittua ostaa elektronista syöpäkäärylettä sekä nikotiini nesteitäkin ETA-alueelta. Mikäli kuljetettavuus on ainut valintakriteeri sinulle niin jolloin valinta on joku micro-malleista (DSE-084, RN-4082, Joye306…), heidän käytettävyys onkin monesti silti huomattavasti heikommalla tasolla kuten isommassa kokoluokassa eli en näitä listannut suosituimpien joukkoon.

Normaalin tupakan käyttäjä tilata kaupasta askin sekä sytkärin, sekä on valmis polttamaan. Onko sähkötupakka terveydelle haitallista? Sähkötupakan vaikutuksista terveyteen on saatavilla vielä reippaan vähän virallisia tutkimustuloksia ja tämän johdosta sitä ei ole virallisesti luokiteltu terveelliseksi vaihtoehdoksi savuille.
سُئل Dec 21, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال