• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka kauppa

0 تصويتات


sähkötupakkaaValviran ylitarkastaja Reetta Honkanen onkin törmännyt useaan ottesseen kysymykseen saako sähkötupakkaa ostaa Suomesta. Tätä ainetta käytetään yleisesti elintarvikkeissa sekä kosmetiikkatuotteissa. Sähkötupakka ei värjää hampaita ja hengitys pysyy raikkaampana. Propyleeniglykolin E-koodi on E1520. Sähkötupakan päässä on pieni LED-valo jonka syttyy palamaan yleensä sisäänhengittäessä kessua.

Etujärjestön mukaan 2,5 miljoonaa yhdysvaltalaista käytti viime vuonna sähkötupakkaa. Sähkötupakan eräs suurimmista eduista tupakoinnin lopettamisen apukeinona onkin tämä, jotta voit jatkaa mukavaa tupakanpolttoa muistuttavaa tapaa ilman tupakan haittaa. Sähkötupakka kauppa ladataan käyttövalmiiksi 1-2 tunnissa.

Täällä: hyvä sähkötupakka savua mikä käyttäjä imee. Lopettamiseen kandee käyttää joko nikotiinikorvaushoitoa, mikä on tutkitusti tehokasta eivätkä ole terveydelle haitallista, taikka tupakastavieroituslääkkeitä. Akun päässä on LED-valo joka onkin normisti latauksen aikana punainen sekä latauksen valmistuttua vihreä.

No mutta hei kertokaahan te toiset vapottelijat kokemuksianne sisätiloissa vapottelusta, onko joku saapunut soittamaan suutaan että mitä sää oikeen pidä sisällään poltata tai jota tapahtui. Antero Heloma vaikka mieltää, niin että Suomi onkin valtiona sitoutunut savuttomaan tulevaisuuteen. Mielestäni niitä pitäisi myydä kuin nikotiinipurukumia ja näitä tulisi valmistaa kotimaassa valvotusti. Tällöin LED valo alkaa vilkkua.

Työterveyslaitos sekä THL ovat reippaan selkeälinjaisesti esittäneet näkemyksensä sähkötupakan mahdollisesta haitallisuudesta ja on lähtökohtaisesti tän käytön rajoittamisen kannalla. Sanottakoon, jotta sitä ainetta ollaan tottuneet näkemään esimerkiksi elintarvikkeissa sekä kosmetiikkatuotteissa.

Mikä tahansa patteri joissa tahansa sähkölaitteessa saattaa kovassa rasituksessa rikkoontua, elikkä ilmiö ei oo ainoastaan sähkötupakkaan liittyvä. Voidaan tosiaan huoletta puhua, että sähkötupakan haitat ovatkin vain muutaman prosentin luokkaa normaaliin tupakointiin verrattuna. Sähkötupakasta tulee vähemmän haitallisia aineita kuin perinteisestä savukkeesta, se tiedetään.

Saksalaisen Focus Onlinen mukaan Saksassa vallanpitäjät olisivat valmiita luokittelemaan sähkötupakan lähes tupakoinnin korvaustuotteeksi, sikäli mikäli tuotteet täyttäisivät tietyt terveysvaatimukset. WHO ei sittenkään sulje pois mahdollisuutta, että tätä voitaisiin käyttää tulevaisuudessa tupakoinnin lopettamisessa, jos tieteellinen tutkimus sikäli selkeästi osoittaa.

Sähkötupakan nesteiden koostumus vaihtelee, mutta normaalisti neste koostuvat enimmäkseen propyleeniglykolista taikka glyseriinistä, jota onkin jatkettu vedellä sekä erilaisilla makuaineilla. Yleensä nestemmäinen aine koostuu suurelta osin propyleeniglykolista vai glyseriinistä, mitä on jatkettu vedellä sekä erilaisilla makuaineilla.
سُئل Dec 22, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال