• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka kauppoja

0 تصويتات
Atomisaattorin pystyy puhdistaa myöskin puhaltamalla maltillisesti akkupäästä sisään. Akun lataaminen tapahtuu siten, että ruuvaat tän laturiin kiinni, joka taas asetat pistorasiaan. Sähkötupakan käyttäminen on todella helppoa sekä emuloi 100% normaalin tupakan käyttämistä. Mikäli laite jostain syystä lakkaa toimimasta, eivätkä varaosia ole heti saatavilla, sähkötupakka pystyy helposti vaihtua takaisin normaaliin tupakkaan.

blogi

Eriäviäkin näkemykisä onkin tosin kuultu. Sosiaali- sekä terveysministeriön neuvottelevan virkamiehen Meri Paavolan mukaan Suomen lainsäädäntöön direktiivi ei olemassaolevan tiedon mukaan juuri vaikuta. Veden lohko ilmassa onkin onkin riippuvainen vailla lämpötilasta, mutta kosteusprosentti voi joka tapauksessa olla korkeintaan täysin. Mikäli ne on vaarattomampia, näiden myynti pitäisi vailla muuta sallia. Näihin vaihtoehtoihin kuuluu esimerkiksi nikotiinia sisältäviä nesteitä, joiden avulla klassinen tupakka on helppoa vaihtaa merkittävästi halvempaan sähkötupakkaan, sekä nikotiinittomia nesteitä monilla eri aromeilla, mitkä jälleen auttavat pääsemään nikotiiniriippuvuudesta eroon ilman päivittäisistä tupakointihetkistä luopumista.

Myös nikotiinipatruunoiden myyminen onkin Suomessa kiellettyä, elikkä suomalaisista nettikaupoista voit ostaa vain nikotiinittomia nestepatruunoita ja toisia varaosia. Sähkötupakka - nutlan.org.uk - on suunniteltu näyttämään mahdollisismman paljon samalle kuin perinteinen kessu. Osat kiinnitetään toisiinsa kierteiden vaikutuksesta täten asennus hoituu käden käänteessä.

Sähkötupakka tuottaa sakeaa vesihöyryä, jonka näyttää kovin paljon tavalliselta savulta, sisältämättä kuitenkaan ihmiselle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Tästä vähän kookkaammalla akulla varustetun eGon saa reilulla viidelläkympillä ja laadukkaiden modien lähtöhinnat ovat samaa luokkaa.

blogi Sähkötupakan mukana käy joka kerta käyttöohjeet, joita ei toistaiseksi oo juuri suomeksi saatavilla hölmöstä lainsäädännöstämme johtuen, vain ei hätää, sähkötupakan käyttö on hyvinkin helppoa melkein vailla käyttöohjeita.

Tupakoinnin lopettaminen on usein hankalaa ilman apukeinoja, koska nikotiini aiheuttaa huomattavan vahvan riippuvuuden sekä tupakointi on monille pitkäaikainen tapa ja rutiini. Onhan tämä tietenkin hyvä selvittää, vain onko Pellas todella lähtökohtaisesti sitä mieltä, niin että sähkötupakat olisi vaarallisempia kuin tavalliset tupakat? Sehän tuossa ratkaiseva kyse on.
سُئل Dec 25, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال