• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka - Elektroninen tupanki

0 تصويتات


oma blogiAkku antaa sähkösavukkele virtaa. Sähkötupakka aiheuttaa tupakoinnin kaltainen elämyksen ilman tupakan sisältämiä myrkkyjä. Yllä mainitun listan ulkopuolelta mainittakoon Joye eGo minkä on kasvattanut tasaisesti suosiotaan ja on jo ylivoimaisesti suosituin malli järeiden modien ja peruslaitteiden joskus. Aurejärvi kandee koko laitteen kieltämistä.

Sähkötupakan täyttönesteen ainut myrkky on nikotiini, minkä on välttämätön ainesosa nikotiiniriippuvuuden tyydyttämiseksi. Entä he värit. Paavolan mukaisesti tutkimustietoa aiheesta ei kuitenkaan oo tarpeeksi. Tuo malliesimerkki kaltevan pinnan argumentointivirheestä onkin kyllä jonkinlainen rimanalitus, että se vetää vertoja melkein rahapelimonopolia puolustelevien virkamiesten sepustuksille.

Lääkkeiltä vaaditaan ja terapeuttista vaikutusta sekä tarkoitusta. Lisää: e savuke kauppa silloin kun patruuna on asennettu sekä koko härpäke kasassa saat aloitta käyttämisen. Vaikken polttanut kuten ehkäpä vajaan askin päivässä, niin oli minulla monesti hyvinkin voimakasta tupakkayskää, ainakin aamulla. PG onkin synteettisesti tuotettua sekä VG saadaan kasveista.

Alla esimerkkivideo tank-mallisen säiliön täyttämisestä. Atomisaattorin voikin puhdistaa myös puhaltamalla maltillisesti akkupäästä sisään. Puhutaanpa hetki nikotiinista. Vahvat nikotiiniliuokset rinnastetaan reseptilääkkeisiin ja miedot nikotiiniliuokset itsehoitolääkkeisiin. Sähkötupakka ei sinäsnä pidä sisällään nikotiinia, vain höyryn muodostamiseen käytetty nestemmäinen aine saattaa tätä pitää sisällään.

Tupakan toiset ominaisuudet on täysin käyttäjän omista mieltymyksistä sekä odotuksista kiinni. Tuotetta ei loppujen lopuksi mainosteta mitenkään tupakoinnin vähentämiseen hyödyllisenä ilmiönä, vaan sen terveydelliset vaikutukset normaaliin tupakkaan ovat kuitenkin huomattavia. Saksan malli voisi viedä sähkötupakointia turvallisempaan suuntaan, jotta samalla liuosten sisältämät ainesosat ois tarkasti tiedossa.

Se ei käytä savuketta toimiakseen vain nikotiinia sisältävää nestettä, mitä höyrystin höyrystää joko imiessä vai nappia painaen. Sähkötupakka tuottaa sakeaa vesihöyryä, joka osoittaa hyvin merkittävästi perinteiseltä savulta, sisältämättä sentään ihmiselle vai ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Lisäksi pienessä osassa molempien valmistajien cartomizereita käsitettiin olevan tupakalle ominaisia nitrosoamiineja.
سُئل Dec 26, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال