• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka - Sähköinen tupanki

0 تصويتات
Sähkötupakka vertailu, http://www.purevolume.com/jarkkoseppjj/posts/8641717/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+ei+liene+noin+negatiivinen. Sähkötupakan patruunassa käytetty liuos höyrystetään kuumentamalla energiaa käyttäen. tupakki sytyttää usein kohtalokkaita tulipaloja sängyllä tupakoimisen sekä nukahtamisen seurauksena.

blogeja Akkukesto vaihtelee mallien välillä hyvinkin merkittävästi sekä se on hyvä ottaa huomioon jos tahdot kuljettaa e-savuketta mukanasi eivätkä virtapistokkeita vai USB-portteja ole saatavilla. Mausteista meitsin neuvoni on, osta valmiiksi maustettuja mahdollisimman vahvoja nesteitä, ne ovat vastaavalta valmistajalta yleensä ottaen yhtä hintavia kuten maustamattomat vai muut maustetut.

Kaikissa sähkötupakkakaupoissa kaupataan aloituspakkauksia mitkä sisältävät kaiken tarvittavan aloittamista varten. Jossain vaiheessa taskusta löytyi täytekynännäköinen putki. Sähkötupakan terveysvaikutuksista ei oo nykyään tehty kattavia tutkimuksia, mutta sähkötupakan höyrystettävän nesteen pohja-aineita käytetään myös leivonnaisissa sekä muissa elintarvikkeissa, ja ihonhoitotuotteissa. Kuten kaikissa akuissa sekä paristoissakin, vaihtelee litium-akun jännite riippuen latauksen määrästä.

Näin vältytään edellä mainituilta tilanteilta. Tämän johdosta monet ravintolat haluavat sähkötupakan käyttämisen rajoittuvan tupakkakopin puolelle. Karkean arvauksen mukaisesti sähkötupakan käyttäminen kustantaa n. Voit aloittaa polttamisen milloin vain sekä lopettaa tän kun haluat. Yhden maahantuojan mukaan suosio on parin käynnissä olevan 12kk aikana kasvanut roimasti: jospa yritys muutama vuotta sitten lähetti muutamia tuhansia paketteja kuukaudessa, nyt lähetysten osa onkin 12 000.

Mitään yleistä käyttöikää ei pystyy sentään sanoa. Valo syttyy yleensä kun sähkötupakkaa imetään. Tupakointi onkin eräs suurimmista terveysriskeistä kotimaassa. Tämä tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa on kyseenalaistettu, sillä jotkin käyttäjät on höyryn messissä saaneet jopa niin merkittävästi nikotiinia, että ovat tunteneet olonsa huonovointiseksi.

Uskoisin, jotta tämä liittyy siihen, että useat sähkötupakka-alan yrityksistä ovat vähäisiä toimijoita verrattuna esimerkiksi nikotiinikorvaushoitotuotteita markkinoiviin suuriin lääkeyrityksiin. Yksityiset ihmiset voivat tilata myös nikotiinia sisällään pitäviä e-nesteitä ETA-alueen sisältä tietyin rajoituksin. savukkeet todistetusti murhaa käyttäjänsä tosi ison lukumäärän tyyppejä vuosittain. Sähkötupakkaa ei sytytetä, elikkä tämä ei myöskään aiheuta savua, tuhkaa tai tumppeja.\n
blogeja


Sähkötupakka on ollut viimeaikoina Valviran hampaissa sen takia, niin että se muistuttaa ulkonäkönsä puolesta niin merkittävästi kessua. Korostamme niin että sähkötupakka ei nikotiinipitoisia nesteitä käytettäessä poista riippuvuutta vaan vain korvaa sen vähemmän haitallisella tavoin. Tässä onkin vielä eräs taistelu takanapäin.

Patruunaan voikin lisätä myöskin pelkkää vettä. Ne ovatkin varmasti pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, silloin säädettävän jännitteen akkurungot ovat halventuneet jo niin paljon, niin että niitä on järkevämpi käyttää. Akkujen kapasiteetit vaihtelevat 100mAh lähes 1200 mAh. Sähkötupakkaa saat käyttää melkein missä vain, silloin suustasi käy pelkkää vesihöyryä, ei toisia ihmisiä häiritsevää, haisevaa savua.

Toisessa kanteessa käsiteltiin Pohjois-Rhine-Westphalian terveysministeriön 16.12.2011 julkaisemaa lehdistötiedotetta, missä varoitettiin kauppiaita myymästä nikotiinia sisältäviä nesteitä rangaistuksen uhalla, ellei noita ole lääkehyväksytty. Tuote ei pidä sisällään tavalliseen tupakkaan liittyvää myrkyllisiä myrkkyjä kuin häkää ja tervaa.
سُئل Dec 27, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال