• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka – uhka ja hyödyllisyys?

0 تصويتات


e-cigaretteYleensä virta saadaan akusta, vaan atomisoija saatetaan myöskin kytkeä suoraan tietokoneen vai laturin USB-liitäntään. Akun lataukseen pystyy kulua muutama tunti, sikäli ei tartte odotella turhaan akun latautumista. Tupakointikielto koskee tupakkatuotteiden polttamista tai käyttämistä, mutta ei sähkötupakoita.

E-nesteen säiliö elikkä tankki tulee aloituspakkauksen messissä normaalisti valmiiksi täytettynä, vaan kun E-neste cartomizerin pidä sisällään tulee vähiin vai päättyy täsyin täytyy teidän täyttää se uudelleen. Jostain syystä jopa kaikki peinteisen savukkeen paksuiset akut on automaattisia. Sähkötupakan käyttöä nikotiinista vieroittumiseen tuskinpa tukee se fakta, että tupakkayhtiöt ostavat niitä sähkötupakoita ja niiden nesteitä valmistavia yhtiöitä.

Nikotiinin tiedossa olevat haittavaikutukset ovat riippuvuus, verenpaineen ja pulssin nousu, sekä negatiivinen vaikutus ainakin miesten hedelmällisyyteen. Sähkötupakka on vallankumouksellinen keksintö, mikä koostuu kolmesta eri osasta: akusta, höyrystäjästä ja patruunasta. Kyseisen toiminnan päämäärä lienee iisiä arvata.

1 taalan päivässä keskivertotupakoitsijan tupakointimäärillä, kun huomioon otetaan jokainen kulut. Tuntuuko elektroninen rööki vastaavalta kuin oikea? Ei samalta, vain reippaan samanlaiselta. Sähkötupakan avustuksella voit myös helposti vähentää nikotiiniannostasi portaittain ja välttää pahat vieroitusoireet vai voit jatkaa nikotiinin käyttöä turvallisemmin, ilman tuhansia ylimääräisiä kemikaaleja. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä.

En kehota olemaan noudattamatta tuottajan ohjeita, vaan sähkötupakassa käytettävät Li-Ion -akut eivät ota itseensä latauksen kestosta, oli tämä sitten pitkä taikka pikainen aika. Nesteitä on tarjolla erimakuisia ja -vahvuisia versioita. Sähkötupakka perustuu 60-luvulla tehtyyn innovaatioon. Sähkötupakassa tupakanpuru on korvattu nesteellä, mitä kuumentamalla laitteesta on mahdollista imuttaa savun kaltaista.

Pekka Patrikka uskoo, että sähkötupakan käyttämisen yleistyminen ei väliaikaisesti suoraan heijastu terveysvalvontaan. Klikkaa tästä: Uusi sähkötupakka Syy suosioon onkin selvä. Käytön helppouteen vaikuttaa myös onko sähkötupakka automaattista taikka manuaalista mallia: molemmat ovatkin helppoja käyttää vaan automaattinen malli kytkeytyy päälle heti tätä imettäessä ja manuaalisessa mallissa tulee painaa erikseen nappia.
سُئل Dec 28, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال