• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka huonoksi terveydelle

0 تصويتات


höyrystinLääkelaitos onkin päättänyt niin että sähkötupakan sisältämä nikotiini on lääkeaine elikkä sen myymiseen tarvitaan asianmukainen lupa. Euroopan komission mukaan nikotiiniä sisällään pitävät sähkötupakkavalmisteet saattavat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. Tuotetta maistaneet mutta jälleen ovat melkein järjestäen todenneet tän tehokkaimmaksi keinoksi lopettaa tupakointi. Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet ja nikotiinittomat ampullit) voikin vapaasti ostaa joista päin maailmaa tahansa ja useimmat verkkokaupat näitä markkinoivat.

Lataus tapahtuu irrottamalla akku muista osista ja kiinnittämällä se laturiin. Kaikkia osia pyritään käyttää uudestaan, tosin joissain harvoissa malleissa höyrystin ja nestepatruuna on yhdistetty eli saat yleensä uuden atomisoijan kun vaihdat nestepatruunan mutta se luonnollisesti nostaa käyttökustannuksia. Laki ei rajoita sähkötupakan käyttöä, höyryttely onkin sallittua myös tupakointikiellon alaisissa paikoissa. Nikotiini nostaa verenpainetta, rasittaa sydäntä sekä alentaa yleistä terveydentilaa vain ei oo keuhkoahtauman sekä keuhkosyövän aiheuttaja.

Sähkötupakan suosio on muutaman käynnissä olevan vuoden kuluessa kasvanut paljon. Sittenpä nähdään, minkä sähkötupakan kohtalo täällä on. Tupakkalain mukaisesti tupakkajäljitelmän sekä tupakan vastikkeen mainostaminen, epäsuora mainostaminen sekä muu myynninedistäminen onkin kielletty. Budien hinta onkin onneksi verrattain alhainen. Akku syöttää virtaa atomisaattorille mikä höyrystää e-nesteen.

Akun koko vaikka tuntuu yhteiskestoon, ja tuotteen käyttämisen aktiivisuus. Sähkötupakka (www.erreiche-deine-ziele.net) ei pidä sisällään lainkaan tervaa, minkä onkin isoin syövän aiheuttaja tupakassa. No vai tää hengästyminen ei ehkäpä niin vahvasti mennyt ohi mutta meni silti.

Perinteisesti sähkötupakka mieltää ulkoisesti syöpäkäärylettä, vaan tätänykyä näitä rakennetaan usean muotoisia, sävyisiä sekä kokoisia. Savuttomat tupakki sekoitetaan monesti elektronisiin savukkeisiin. FDA tutki sekä testasi 19 NJOY ja Smoking Everywhere mallien nikotiinipatruunoita. En ymmärrä miten tämä sakka muodostuu.

Samaa ainetta käytetään laajasti esimerkiksi kosmetiikan valmistuksessa ja kyseessä on melko laajasti todennettu ainesosa. Tämän argumentin käyttö sähkötupakkaa vastaan on vaikka 100% järjetöntä koska potentiaalisesti haitallisia kemikaaleja saamme mikä päivä eri lähteistä monikymmenkertaisen määrän sähkötupakan käytöstä saatavaan määrään verrattuna.
سُئل Dec 30, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال