• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Poistaako sähkötupakka perinteisen savukken?

0 تصويتات
Käytännössä katsoen tosiaan ainut haitallinen neste jota sähkötupakka sisältää on nikotiini, ellet silloinkaan valitse nikotiinitonta sähkötupakkaa. Uskoisin, että se liittyy sen takia, niin että monet sähkötupakka-alan yrityksistä on vähäisiä toimijoita verrattuna esim. nikotiinikorvaushoitotuotteita markkinoiviin suuriin lääkeyrityksiin. Joo, kyseessä on ainoastaan markkinointikielto, mutta kun juttua tutkastelee tarkemmin, huomaa että voitaisiin yhtälailla sanoa myyntikiellosta.

Sähkötupakkatuotteiden rinnastaminen lääketuotteisiin olisi pakottanut nykyiset tuotteiden myyjät raskaaseen luparuljanssiin.\n
höyrystin Olet varmaankin jo nähnyt, kuinka tupakat on hävinneet näkyvistä myymälöiden hyllyiltä. Akun päässä oleva pieni LED-valo ilmoittaa milloin patteri on käyttövalmis. Mikäli käytät sähkötupakkaa tupakointikiellolla varustetussa tilassa, isoin määrä olemassaolevan informaation mukaan kuvittelee sun tupakoivan.


Tavallisen savukkeiden korvikkeena e-savuketta käyttävälle tuntuma jonka syntyy suussa ja kurkussa savun kaltaista sisäänvedettäessä onkin myöskin tärkeä. Enemmän: http://www.erreiche-deine-ziele.net/entry.php?3837-S%E4hk%F6tupakka-vapaa-datal%E4hde Suomessa sähkötupakkaa myydään netissä, vain nikotiininesteet suomalaisen käyttäjän on tilattava ulkomailta. kotimaassa Uusi sähkötupakka onkin luokiteltu lääkeaineeksi. Homman käyttäminen emuloi hyvin huomattavasti tupakointia, tuotteesta lähtee sivuaineena melkein vesihöyryä, joka mieltää tupakansavua.

Sähkötupakan Akku: Aloituspakkauksen mukana tulee luonnollisestikin akkulaturi jolla saat ladata sähkötupakkasi akkuun virtaa. Syy suosioon on selvä. Automaattisesssa mallissa teidän ei tartte muuta kuten imeä suukappaleesta, niin vekotin aloittaa liuoksen höyrystämisen.

Kannattaa suinkaan lukea tuo kirjoitus sähkötupakan vaaroista johon linkitin aiemmin tässä siis postauksessa. Viranomaiset tahtovat informaatiota useiden sähkötupakkatuotteita myyvien yritysten toiminnasta, kertoo Turun Sanomat. Verkkokaupoissa mainontakielto tarkoittaa sitä, jotta tuotetiedot, tuotekuvat ja tuotekuvaukset onkin piilotettava. Sähkötupakasta hengitetään höyryä minkä näyttää (koostumukseltaan sekä määrältään) ja vaikuttaa kurkussa sekä keuhkoissa jokseenkin vastaavalta kuten aito tupakansavu.

Vuonna 2000 kiinalainen farmaseutti Hon Lik kehitti modernin version elektronisesta savukkeesta. Jos virtalähde kuumenee liikaa, sähkötupakka lopettaa hetkeksi toimintansa. Vaikka Suomessa ei voi kaupata sähkötupakkaan nikotiinipatruunoita, näitä saa helposti tilaamalla ulkomailta.

höyrystin Sähkötupakan patruunoita ei ole sallittua myydä Suomessa, mutta käyttäjät tilaavat heitä netistä. Useat merkit sisällään pitävät myös ylikuumenemisen eston, tällöin sähkötupakka sammuu jos tätä imee liian vuosia sekä hartaasti.
سُئل Dec 31, 2014 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال