• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka hinta

0 تصويتات


halvin sähkötupakkaSähkötupakka nesteet onkin turvallisempi vaihtoehto myös ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei oo. Artikkeliin: http://games.k5kaa.com/profile/768461/HeTaskinen.html Nikotiinia sisältävää liuosta tämän sijaan ei voi kaupata Suomessa, mutta saa ostaa ETA-alueelta ja maahantuoda itsensä käyttämiseen Suomeen. Sähkötupakan patruunaan lisättävä täyttöneste on propyleeni-glykoli-pohjaista.

Maut sentään eivät pääsääntöisesti nimenomaan vastaa tätä, mitä he yrittävät imitoida. Painavammat sähkötupakalle tarkoitetut normaaliakut vaikuttavat olevan yllättävän yleisiä, mutta juuri nyt en pidä heitä järkevinä. Tutustu siis myöskin Joye 510-T (Tank) malliin. Sähkötupakan hinnat ovat merkittävästi edullisemmat kuin perinteisen röökin. Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, joka perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan sitä uutta korviketta savuille.

Koska tämä toimii sähköllä eivätkä pala, sähkötupakan aiheuttama tulipaloriski on yhtä pieni kuten kaikilla muillakin sähkölaitteilla. …jos odotat tuohon isoa muttaa sikäli joudut pettymään. On kuitenkin selvää, jotta tuote mikä pitää sisällään vettä, nikotiinia ja turvallisena pidettyä propyleeniglykolia onkin vähemmän vaarallinen kuten rööki, mikä sisältää yli 4000 haitallista ainetta. Nykyään terveydentilani onkin siihen aikaan verrattuna lisää kuin hyvä.

Tietoisuus sähkötupakasta kuitenkin leviää vauhdilla joten se saattaa pian olla arkipäivää ja jokaisen suomalaisen tupakoitsijan huulilla. ja tän mahdollisesti klassista kessua imitoiva ulkonäkö antavat vähän harhaanjohtavan kuvan laitteesta, täten sille onkin ehdotettu myös nimitystä henkilökohtainen höyrystin. Toinen siihen hieman liittyvä kriteeri on miten paljon ja miten lämmintä tapaisia e-savuke aiheuttaa, tämä tuntuu visuaalisuuden myös kurkkutuntuman kovuuteen.

Lääkerekisteröinti ei tarkoita, että sähkötupakkaa saisivat valmistaa vain lääkefirmat, kysymys onkin käyttäjien turvallisuudesta huolehtimisesta, Hassi kirjoittaa. Sähkötupakassa siis höyrystetään nikotiinipitoista liuosta, ns. Tätä voisi tällöin ostaa samoista paikoista kuin nikotiinipurkkaa, Suomessa ruokakauppojen kassoilta.

Sähkötupakanvalmistajia Yhdysvalloissa edustavan etujärjestön perustaja sanoi, ettei henkilön tietoonsa ollut putkahtanut aikaisemmin vastaavaa tapausta. Sähkötupakassa on propyleeniglykolin myös myöskin etenkin dietyleeniglykolia, nitrosamineja ja pah-yhdisteitä eli samoja aineita kuten tupakassakin. Litiumakun nimellisjännite onkin 3,7 volttia. Passiivista tupakanpolttoa ei myöskään tapahdu, koska kanssaolijat saavat haistella vain aromikkaita vesihöyryjä.

Tunnetuin vekotin siinä käsitettiin olevan Provari, jolla oli hintaa melkein 200 Euroa. Sähkötupakoissa vertailu onkin ehdottoman tärkeää, siinä markkinat tuotteelle ovatkin vieläkään kovin nuoret joten kilpailun seasta löytyy merkittävästi erilaista yrittäjää. Mikä ihme sillä on niin että kaikkea jonka vähänkin muistuttaa polttamista vihataan sikäli paljon?? En vain ymmärrä jotta miksi sähkötupakan käyttäminen onkin pakko kieltää joka paikassa jotta mitään haittaahan siitä ei kenellekään aiheudu.
سُئل Jan 1, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال