• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Innostaako sähkötupakka?

0 تصويتات


e cigaretteTämän lisäksi sähkötupakka sisältää propyleeniglykolia ja luonnollisia aromiaineita. Imaistessasi huomaat myöskin akun päässä olevan LED-valon syttyvän, luoden illuusion palavasta syöpäkääryleistä. Tankiksi vai patruunaksi sanotaan suukappaletta minkä pitää sisällään e-nestettä.

Keski-Euroopassa ilmiömäisen suosion saanut sähkötupakka onkin systemaattisesti kielletty viranomaisten toimesta Suomessa, silti kyseessä onkin ehdottomasti tehokkain asia tupakoinnin lopettamiseen. Toinen motiivi onkin ollu löytää mahdollisimman edulliset vaihtoehdot laadun vaikka kärsimättä sekä omaan käyttöön että muille suosituksina.

Klikkaa: sähkötupakka nettikauppa Sähkötupakkasetti kustantaa edullisimmillaan 15 euroa mutta hyvän sekä käytössä sopivan sähkötupakkasetin saat saada 45-65 eurolla. Omalla kohdallani ainoa toimiva keino oli sähkötupakka, tosin mitään lääkekuuria en ees lähtenyt kokeilemaan toisten kokemuksia luettuani. Ennen ostamista, toisista katsoa nettikauppalista sekä hyödynnä alennuskoodit.

Kaikki eivät ees käsitä, niin että jonkinlainen vekotin kuin sähkötupakka onkin olemassa. Akunkesto vaihtelee verrattain paljon eri mallien joskus, vain normisti akun lataus kestää mallista sekä käyttämisestä riippuen muutamista tunneista moniin päiviin. Useimmat silti haluavat loppujenlopuksi kokeilla muitakin laitteita sekä eri aromeja ja tässäpä kohtaa sähkötupakka voi muuttua kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Sähkötupakka on vielä melko moderni homma, täten siitä voi hyvin kehitettyä keskustelua baareissa, kahviloissa vai kaduilla.

Akku on iisi huomaa siinä se onkin joka kerta laitteen suurin lohko. Sähkötupakka toisin sanoen jelppii sekä nikotiinin puutteeseen, jotta tapa riippuvuuteen. Välihuomautuksena, että itse olen tupakoinut jo useita vuosia, lähemmäs 8 vuotta. Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen on törmännyt moneen ottesseen kysymykseen saako sähkötupakkaa tilata Suomesta. Osia ei oo edes mahdollista kiinnittää toisiinsa väärin elikkä älä hätäänny vaikka et tietäisikään jonka lohko onkin mikäkin. Mutta mun mielestä sähkötupakan paras puoli on se, että se sopii ihan mahtavasti myöskin naisille! Ehkä jotkut miehet tykkäävät röökimuijia seksikkäinä, vaan aika usean mielestä tupakoiva nainen ei ole puoleensavetävä.

Sähkötupakka sisältää vastaavaa elektroniikkaa kuin kaikki muutkin sähkölaitteet eivätkä nestemäistä materiaalia saisi valua mihinkään muualle kuten mihin tätä on tarkoitettu laitettavaksi. Aivan ekana uudelle sähkötupakalle tulisi tehdä akkujen alkulataus. Kolmas sähkötupakan määrä on nimeltänsä höyrystäjä sekä tämä sijaitsee akun ja tankin välissä.
سُئل Jan 2, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال