• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka tulisi sallia

0 تصويتات


elektroninen savukeTämän jälkeen valmistajia on putkahtanut markkinoille useita, mutta silti pääosa jokaisesta sähkötupakoista käy tältä vastaavalta, alkuperäiseltä valmistajalta. Nesteisiin lisätään kaikenlaisia mausteita sekä eräs näistä onkin tupakan aromi. Lisää: https://jsp.zendesk.com/entries/33070162-S%C3%A4hk%C3%B6tupakka-Pelot Tupakan muut ominaisuudet ovat täysin käyttäjän omista mieltymyksistä ja odotuksista kiinni. Vaikka sähkötupakan käyttö onkin yleistynyt, sen hommaaminen on hankalampaa kuten muiden nikotiinia sisältävien tuotteiden.

Pahimmat vaarat piilevät sillä, niin että sähkötupakka on kevyesti saatavilla, tän käyttäminen on selkeä alottaa ja tästä voi nikotiinia, mihin jää reippaan kevyesti koukkuun. Sähkötupakkalaite on tupakkalaissa tarkoitettu tupakkajäljitelmä mutta, kun tämä muistuttaa muodoltaan läheisesti tupakkatuotetta vai tupakointivälinettä. Moni haluaa sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta - jolloin kääntöpuolena onkin normisti lyhyempi akun kesto.

Sähkötupakoiden hinnat sekä näiden käyttökustannukset voivat vaihdella useillakin euroilla riippuen tästä, keneltä hankintansa tilaa. Sähkötupakan käyttö. Onko sähköinen rööki turvallinen? Jos käytät tankkeja vai e-nestettä, joka sisältävät nikotiinia, altistat itsesi nikotiinin haitoille. edellä mainittuun eGo-malliseen tupakkaan.

Tupakoinnin tunne voikin siis olla kovin aito sekä yhtä nautinnollinen kuin perinteinen sauhuttelu. Sähkötupakan terveellisyyttä taikka haittaa ei oo juurikaan selvitetty, elikkä väitteiden takana ei oo tieteellisiä perusteita. sähkötupakka on kuluneen puolen 12kk kuluessa mullistanut lukuisien suomalaisten tupakoitsijoiden elämän. Sanottakoon, että sitä ainetta olemme tottuneet näkemään esim. elintarvikkeissa sekä kosmetiikkatuotteissa.

Useimmat valmistajat suosittelevat akkua ladattavaksi ensimmäisellä kerralla vähintään 8 tuntia. Alla onkin kuva manuaalisesta Titan (510) Sähkötupakasta. Yhdistyneiden kuningaskuntien hallituksen neuvoa-antava yksikkö suositteli sähkötupakkaa perinteisen lopeta tai kuole lähestymistavan tilalle. THL:n ylilääkäri Antero Heloman mukaisesti on hyvin todennäköistä, että sähkötupakka ei oo yhtä haitallista kuten klassinen tupakka.

Näistä VG antaa pehmeämmät henkoset ja tämä on nesteenä paksumpaa joten höyryä muodostuu hitaammin. Alkuvaiheessa aloituspakkauksen ostaminen maksaa enimmillään näin 50 euroa vain myöskin halvempia malleja on saatavilla. Sähkötupakan täyttönesteen ainoa myrkky onkin nikotiini, jonka on välttämätön ainesosa nikotiiniriippuvuuden tyydyttämiseksi. Sähkötupakkalaitteissa käytettävä nestemmäinen aine on tupakkalaissa tarkoitettua röökin vastiketta.
سُئل Jan 2, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال