• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka hinta

0 تصويتات


kirjoitusSähkötupakka, http://irmelijokimies.newsvine.com/_news/2014/03/27/23279640-nikotiiniton-shktupakka. Akku lahjoittaa virtaa laitteelle, mikä menee enimmäkseen atomisoijan lämmittämiselle. Laadukkaita aloituspaketteja (starter kit) voi tällä hetkellä näin 60-80 eurolla postikuluineen esim. Englannista. Sähkötupakkaa koskevaa direktiiviä ollaan käsittelemässä EU:ssa tänä syyskautena. Ehkä tulevaisuudessa myyjien liioittelevat lupaukset tuotteiden kestosta on vaikka totta.

Ongelmana on, jotta liuos vuotaa jopa kaikissa toteutuksissa. Nikotiinittomien valmisteiden valmistusta sekä myyntiä ei kontrolloida, elikkä heidän koostumuksessa esiintyy isoa vaihtelua sekä laitteiden turvallisuudesta ei ole tietoa. Sitä riskiä sähkötupakan käyttäjällä ei oo, mutta tämä ei sytytä mitään palamaan. Euroopan komission mukaisesti nikotiinia sisältävät sähkötupakkavalmisteet voivat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin.

NO? fysiikassahan tosiasia on, jotta vailla kosteusprosentti pystyy olla korkeintaan 100%. Maaliskuussa 2012 päätti Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä kieltää sähkötupakoiden käyttämisen joukkoliikenteessä ja kuljettajien taukotiloissa, perustellen juttua ulkoisesti tupakkaa muistuttavan sähkötupakan käytön aiheuttamilla sekaannuksella sekä hämmennyksellä ja vedoten nestepatruunasta vapautuvien vesi- ja glyserolihöyryjen aiheuttamiin mahdollisiin hengitysoireisiin.

Tupakkajäljitelmän ja röökin vastikkeiden maahantuonti ei tupakkalain nojalla ole kielletty, eivätkä heitä koske tupakkalain mukaiset myyntirajoitteet. Oikeastaan tässäpä on koko sähkötupakoinnin idea. Sähkötupakka ei aiheuta toisia aineita kuin nikotiinin. Todennäköinen syy on tämä, että ne ovatkin niin kevyitä, jotta niiden kannattelemiseen ei tarvita kättä, jolloin automaattisuudella saavutetaan se etu, että ainoastaan imemällä huulten välistä sähkötupakkaa, se muodostaa savun kaltaista.

Miten sähkötupakan saattaa tilata helposti? Sähkötupakan tilaajan täytyisi hankkia sähkötupakka suositellusta sähkötupakka nettikaupasta. Erilaisten sähkötupakkatuotteiden osuus yrittäjän tupakkakauppojen myynnistä on iso. Onko sähkötupakan käyttäminen kallista? Sähkötupakan käyttö ei ole kallista –päinvastoin.

Sähkötupakan neste onkin melkein aina propyleeniglykolipohjainen. Myös sähkötupakoista onkin olemassa eri valmistajilla omia mallejaan, joista eräät toimivat manuaalisesti (nappia on painettava) ja toiset automaattisesti imettäessä.
سُئل Jan 4, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال