• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka - Elektroninen savuke

0 تصويتات
Räjähtävä sähkötupakka, http://www.purevolume.com/sandrahrkldpjgxy/posts/8685627/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+%E2%80%93+tuho+ja+apukeino%3F. Siinä onkin joko itse täytettävä tai valmiiksi täytetty nestefiltteri, minkä päästää nesteen atomisoijaan ja muodostaa höyryä imettäessä. Myös varalaturin omistaminen on suositeltavaa. Sähkötupakan turvallisuudesta on herännyt keskustelua myöskin sen jälkeen, jahka julkisuudessa raportoitiin eräiden akkujen räjähtäneen sähkötupakkaa käytettäessä. Toisinaan nikotiinittomista tuotteista onkin löydetty nikotiinia.

halvin sähkötupakka 100 henkäystä mikä vastaa vajaata kymmentä normaalia savuketta.

Sähkötupakan suosio onkin muutaman kuluvan 12kk aikana laajentunut merkittävästi. Siirtyessäsi sähkösavukkeeseen saatat säästää jopa 1600 euroa vuodessa, joka tarkoittaa noin 40 euroa kuukaudessa. Europarlamentaarikko Satu Hassi (vihr.) kertoo Puheenvuoron blogissaan, niin että parlamentin ympäristö- ja kansanterveysvaliokunta ENVI esittää nikotiinia sisältävän sähkötupakan kaupan sääntelyä nikotiinipurukumin tapaan.

Sähkötupakkaa voi käyttää niin pitkään kuten akussa riittää virtaa vai ampullissa nestettä. Myös nikotiinipatruunoiden myynti on kotimaassa kiellettyä, täten suomen nettikaupoista voit tilata vain nikotiinittomia ampulleja sekä muita varaosia. kotimaassa nikotiinia sisältävien sähkötupakkanesteiden myyminen onkin tätänykyä kielletty.

Sisään- ja ulsohengittäessä muodostuu savunnäköistä vesihöyryä. Monet suosivat tän kuljetusta käsimatkatavaroissa, silloin jos tämä aiheuttaa turvatarkastuksessa epäilyksiä, sen voikin ottaa itsekin laukusta ja varmentaa tilannetta. Lyhyen ajan kuluessa muutama muukin tuttu piintynyt polttaja onkin alkanut kaivaa taskustaan samanlaisen putkilon.

Sähkötupakka toimii vain sähköllä eikä siinä pala mikään. Useimmat vaikka toivovat lopulta kokeilla muitakin laitteita ja eri makuja sekä tässä kohtaa sähkötupakka saattaa muuttua kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Voit käyttää sähkötupakkaa niin pitkään kuten akussa riittää virtaa taikka cartomizerissa riittää nestettä. Normaaliin tapaan akku heikkenee käyttämisen yhteydessä, vaan yleistä käyttöikää akulle onkin ikävä määrittää.

Niin minäkin.

halvin sähkötupakka Turussa toistakymmentä vuotta tupakkakauppaa pitänyt Mirtti avasi keväällä tupakkakaupan Tampereelle. Minulle on tultu eräässä ravintolassa sanomaan, niin että muuten saisit käyttää sähkötupakkaa, vain se voisi tuottaa kysymyksiä muissa asiakkaissa. Näkyvää höyryä syntyy sitä lisää jota pitempään tuotteesta kerralla imaiset.
سُئل Jan 5, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال