• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka sekä kessuttelun lopettaminen

0 تصويتات
Sähkötupakka on turvallisempi vaihtoehto myöskin ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei ole. Nikotiinia sisältävää liuosta sen sijaan ei voi kaupata Suomessa, vaan saa ostaa ETA-alueelta ja maahantuoda itsensä käyttämiseen Suomeen. Sähkötupakan patruunaan lisättävä täyttöneste onkin propyleeni-glykoli-pohjaista.

elektroninen savuke

Maut sentään eivät pääsääntöisesti juuri vastaa sitä, mitä ne yrittävät imitoida. Painavammat sähkötupakalle tarkoitetut normaaliakut vaikuttavat olevan verrattain yleisiä, mutta tällä hetkellä en pidä heitä järkevinä. Tutustu toisin sanoen myöskin Joye 510-T (Tank) malliin. Sähkötupakan hinnat ovatkin huomattavasti edullisemmat kuin perinteisen röökin. Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, minkä perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan sitä uutta korviketta höyryille.

Koska se toimii sähköllä eivätkä pala, sähkötupakan aiheuttama tulipaloriski onkin yhtä pieni kuten kaikilla muillakin sähkölaitteilla. …jos odotat tähän suurta muttaa niin joudut pettymään. On vaikka selvää, jotta tuote mikä pitää sisällään vettä, nikotiinia sekä turvallisena pidettyä propyleeniglykolia on turvallisempi kuin tupakka, joka pitää sisällään yli 4000 haitallista ainetta. Nyt terveydentilani on tuohon aikaan verrattuna isompi määrä kuin hyvä.

Tietoisuus sähkötupakasta silti leviää vauhdilla elikkä tämä saattaa kohta olla arkipäivää ja jokaisen suomalaisen tupakoijan huulilla. ja sen ehkäpä klassista savuketta imitoiva ulkonäkö antavat hieman harhaanjohtavan kuvan tuotteesta, täten sille kohtalolle on ehdotettu myös nimitystä henkilökohtainen höyrystin. Toinen tähän vähän liittyvä kriteeri onkin kuinka huomattavasti ja miten lämmintä tapaisia e-savuke tuottaa, tämä tuntuu visuaalisuuden lisäksi kurkkutuntuman kovuuteen.

elektroninen savuke

Lääkerekisteröinti ei merkitse, jotta sähkötupakkaa saisivat valmistaa ainoastaan lääkefirmat, kysymys on käyttäjien turvallisuudesta huolehtimisesta, Hassi kertoo. Sähkötupakassa toisin sanoen höyrystetään nikotiinipitoista nestettä, ns. Tätä voisi jolloin ostaa samoista paikoista kuten nikotiinipurkkaa, Suomessa ruokakauppojen kassoilta.

Sähkötupakanvalmistajia Yhdysvalloissa edustavan etujärjestön perustaja sanoi, ettei henkilön tietoonsa ollut tullut aikaisemmin vastaavaa tapausta. Sähkötupakassa onkin propyleeniglykolin lisäksi myöskin ainakin dietyleeniglykolia, nitrosamineja ja pah-yhdisteitä elikkä samoja myrkkyjä kuin tupakassakin. Litiumakun nimellisjännite on 3,7 volttia. Passiivista tupakanpolttoa ei tämän lisäksi tapahdu, koska kanssaolijat saavat haistella vain aromikkaita vesihöyryjä.

Tunnetuin vekotin silloin oli Provari, jolla oli hintaa lähes 200 Euroa. Lisää aiheesta: http://www.purevolume.com/jarkkoseppjj/posts/8957864/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+kysymykset Sähkötupakoissa vertailu on ehdottoman tärkeää, mutta markkinat tuotteelle ovat nykyään kovin nuoret elikkä kilpailun seasta löytyy paljon erilaista yrittäjää. Mikä ihme siinä on että kaikkea minkä vähänkin mieltää polttamista vihataan niin paljon?? En ainoastaan käsitä niin että miten pystyy olla sähkötupakan käyttäminen onkin pakko kieltää jonka paikassa että mitään haittaahan tästä ei kenellekään aiheudu.
سُئل Jan 6, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال