• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Keneltä hommata sähkötupakka?

0 تصويتات


sähkötupakka laskulla
Sähkötupakka - http://help.who.is/entries/40660807-S%C3%A4hk%C3%B6tupakkaa. Ongelma onkin vieläkään sama kuin piikkihuumeiden käyttäjillä, silti korvaushoidossa voi samaa tavaraa niin 'nousut' jäävät saamatta. Sähkötupakka ei tuota passiivista röökaamista ympärillä olevillesi. Tupakkalaki ei ota kantaa tupakkajäljitelmien ja savukkeiden vastikkeiden maahantuontiin tai myyntiin. Sähkötupakka ei sinäsnä pidä sisällään nikotiinia, vaan höyryn tuottamiseen valjastettu nestemmäinen aine voi tätä sisältää.

Höyrystäjä aktivoituu joko imaisemalla sähkötupakkaa elikkä samalla tavoin kuten sisäänhengittäisit klassisen savukkeiden savua, vai silloinkaan se aktivoituu nappia painamalla. Lääkelaitos) päättää lääkeaineiden myyntiluvista kotimaassa. Jos se kuullostaa paljolta, kannattaa harkita LOW vahvuutta jolloin se vastaa noin puolikasta askia. Sähkötupakka ladataan käyttövalmiiksi 1-2 tunnissa.

Jos laitteen käytöstä käy huono olo niin olet todennäköisesti valinnut tuotteen joka onkin nikotiinipitoisuuden osalta liian voimakas höyryttelysi tahtiin nähden. Led-valon merkitys on osoittaa että höyrystin onkin aktiivinen sekä valoa käytetään myöskin ilmoittamaan toisista sähkötupakan toiminnoista (kuten ylikuumenemissuoja ja akun latauksen edistyminen). Sähkötupakan akkurungoissa onkin valjastettu yleisimmin standardiakkua 18650, myöskin tän ohuempaa versiota 14650 ja lyhyempiä versioita 18500 ja 18350.

Hän ostaa nikotiininsa sellaisesta lähteestä, josta muita myrkkyjä ei tulekaan kylkiäisenä. Ei mitään hämmennystä jotta analogista arkunnaulaa suuhuni enää pistäisin. Sähkötupakasta vapautuu vesihöyryä joka onkin näin ruumiin lämpöistä ja vesihöyrynä sen kosteusprosentti on 100%.

Ajankohtaisesta kakkosesta opin myöskin, jotta nikotiinipitoisten nesteiden myynti onkin kotimaassa kielletty. sähkötupakka – uusi apu tupakoinnin lopettamiseen. Sähkötupakka, eli e-savuke on tuollainen jokseenkin savuketta muistuttava vekotin, jonka melkein aina koostuvat kolmesta osasta, joten patteri, atomisoija ja suukappale. Miten näin voikin olla uutiset julkaisevat vain sähkötupakasta huonoja uutisia? Esimerkiksi kun syöt purkillisen säilyketonnikalaa saat kehoosi kemikaaleja jotka on potentiaalisesti merkittävästi haitallisempia terveydellesi kuten e-savukkeen vesihöyrystä saatavat kemikaalit.

Sähkötupakkaa koskevaa direktiiviä ollaan käsittelemässä EU:ssa tänä syyskautena. Sähkötupakasta ovat kiinnostuneet myöskin suuret tupakkayhtiöt, joista jokaisella onkin jo omat sähkötupakkamerkkinsä. Normaaliin tapaan akku heikkenee käytön yhteydessä, mutta yleistä käyttöikää akulle on hidas määrittää. Tässä on vielä eräs taistelu takanapäin.

Jatkossa pystyy tilata sähkötupakan osia taikka oheistuotteita erikseen. Ei ole informaatiota siitä, jota sähkötupakasta hengitettävät nesteet sisältävät. Joka toinen tupakoitsia kuolee tupakan aiheuttamiin sairauksiin.
سُئل Jan 9, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال