• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka – kauhu ja apukeino?

0 تصويتات


sähkötupakka hintaJos näet sähkötupakassasi napin, on kyseessä manuaalinen malli, sekä jos nappia ei oo näkyvillä, on kyseessä automaattimalli. Lataus kestää normaalisti muutamia tunteja eli onkin hyvä hankkia akkuja useampia jottei tule hätä latauksen kuluessa. Sähkötupakkaa koskevaa direktiiviä olemme käsittelemässä EU:ssa tänä syyskautena.

Sähkötupakkaa ei sytytetä, täten tämä ei myöskään tuota savua, tuhkaa tai tumppeja. Sähkötupakan aine pitää sisällään nikotiinia vain tän määrää pystyy vähentää sekä lopulta siirtyä täysin nikotiinittomaan nesteeseen tai lopettaa täsyin. Myöskään nikotiinia sisältävät nesteet eivät oo lääkkeitä toiminnallisuuden mukaan. Lopullisena tähtäimenä Seppälällä onkin päästä eroon myös sähkötupakasta.

Paketit sisällään pitävät käyttöohjeet, mutta saat kovin pärjätä sähkötupakan kokoamisesta vailla ohjeitakin. Sähkötupakan täyttönesteen ainut myrkky onkin nikotiini, minkä on välttämätön ainesosa nikotiiniriippuvuuden tyydyttämiseksi. Omalla kohdallani ainoa toimiva keino käsitettiin olevan Sähkötupakka (http://www.nutlan.org.uk/), tosin mitään lääkekuuria en edes lähtenyt kokeilemaan muiden kokemuksia luettuani. Suurin lohko onkin luonnollisesti patteri.

Suurin osa tutkijoista onkin sitä mieltä niin että kummastakaan ei juurikaan haittaa ihmiselle ole. Minä en pystyy edes sanoin kuvailla kuinka merkittävästi paremmalta vaikuttaa kun ei tartte enää vetää savua keuhkoihin ja riskeerata terveyttään. Vaikka sähkötupakointi emuloi oikeaa tupakointia, tätä ei kummiskaan polteta. Budin säiliön koko, noin 1 ml, onkin huomattavan tyypillinen. Patruunaan voi lisätä myöskin pelkkää vettä.

Tupakoimattoman maallikon korvaan sähkötupakka kuulostaa – tutkimustulosten puuttumisesta huolimatta – niin sanotulta pienimmältä pahalta. Saatavilla onkin eri sorttisia makuvaihtoehtoja. Etenkin, kun perinteistä savuketta onkin kyllä tutkittu sekä monenlaista vähemmän mairittelevaa huomattu. Näistä paremmin savun kaltaista aiheuttaa glyserolipohjainen täyttöneste mutta tämä maistuu mielestäni epämiellyttävän tunkkaiselta eli itse suosin ensin mainittua.

Sähkötupakka ei värjää hampaita tai aiheuta pahanhajuista hengitystä, siinä sisäänhengittäessäsi hengität ainoastaan vesihöyryä, minkä on höystetty nikotiinilla sekä monenlaisilla aromiaineilla. Tilanne on vähän nurinkurinen, että toisia nikotiinituotteita kuten purkkaa, laastareita sekä muita tämänkaltaisia tuotteita saa vapaasti myydä. Vesihöyryllä vaan ei ole samoja mahtavia ominaisuuksia kuin savulla: ei hiilimonokdsidia, ei tervaa.
سُئل Jan 15, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال