• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera kokemukset

0 تصويتات
Autokameran käyttöohje http://forex-tv-online.com/blog/125385.html. Heti kun sairasloma päättyy, pääsen kokeilemaan rekassa. Nuo autokamerat toimivat toisin sanoen samalla periaatteella kuten pirssien turvakamerat vai ehkäpä lähemmin lentokoneiden mustien laatikoiden tapaan. Näinollen saadaan jotta vaan katsottua melkein 45 tuntia sitten tapahtuneita juttuja, eli tuotetta ei tarvitse erikseen kytkeä päälle, kun tulee jotakin kuvattavaa, vain härpäke on yleensä valmiiksi päälle, sekä esim kolarit on sitten valmiiksi laitteen muistissa, ja jollain näppäimellä saadaan monesti aloitettua pysyvä tallennus esim 15-25 minuttia silloin esimerkiksi kolarin tms sattuaessa, tällöin saadaan saletimmin talteen äskeinen tapahtuma.

G-sensorin rekisteröimää dataa voimakkaissa jarrutuksissa, kolareissa ja vastaavissa saatetaan käyttää jahka halutaan todeta kuka törmäsi kehen ensin esim. Liikennetilanteet tallentava autovideokamera kuuluu tätänykyä yhä useamman venäläisauton vakiovarustukseen, mutta oman tai takana ajaneen auton videotallenne pystyy olla ainoa keino näyttää syyttömyys onnettomuuden jälkeisissä riitatilanteissa.

Tietosuojavaltuutetun tehtävä onkin edistää hyvää tietojenkäsittelytapaa sekä kansalaisten oikeutta yksityisyyteen. Laite toimii toisin sanoen siten, niin että se on tuulilasissa kiinni, ja kuvaa päättymätöntä nauhaa, esim 30 tuntista nauhaa, ja kun nauhotie käy täyteen, aloitetaan nauhoittamaan joka kerta vanhimman päälle. Tämä onkin hieman villiä touhua. Tiedän tapauksia joissa on henkilöauto tuomittu maksajaksi kun videolta näkyy kuinka jokainen oikein kävi.

Videotallenne pelasti moskovalaisen Anna Ahmetshinan sakoilta kolaritilanteessa, jossa turvallisuuspalvelun virkamies pamautti VIP-autollaan Ahmetshinan auton kylkeen Moskovan kehätiellä. Tallennettuihin videoihin härpäke lisää päivämäärän ja kellonajan. silloin kun kortti täyttyy, kuvaus jatkuu vanhimpien (lukitsemattomien) jaksojen päälle.

. Aarnio kuitenkin mieltää, että tulkinta onkin eri, jos autokamerat asentaa liikenneyhtiö. Enkä kokisi tätä millään tavalla yksityisyyden loukkauksena, silti muutoin pidänkin yksityisyydestä tarkkaa huolta. Useimmat toiset toimivat 5 voltin jännitteellä. Itse ottaisin mielelläni autokameravalvonnan itsensä autooni.
سُئل Jan 17, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال