• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka ja tupakan lopettaminen

0 تصويتات


höyrystinUusi sähkötupakka - http://www.purevolume.com/esamietornmzzj/posts/8761805/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+-+Elektroninen+r%C3%B6%C3%B6ki. No vai tuo hengästyminen ei mahdollisesti niin suurelta osin mennyt ohi mutta meni vaikka. Elektroninen kessu taikka sähkötupakka kuin tämä tällä hetkellä paremmin tunnetaan onkin sähköllä toimiva analogista syöpäkäärylettä (tupakkaa) imitoiva laite. Siinä on joko itse täytettävä tai valmiiksi täytetty nestefiltteri, jonka päästää nesteen atomisoijaan ja muodostaa savun kaltaista imettäessä. Kun tämä kestää tukkeentumattomana useamman viikon, jää viikkokustannus selvästi alle Euroon täten tämä ei oo reipas.

Mutta tämä ei oo tupakka vain jotain merkittävästi parempaa. Minä olenkin todennut, jotta en täydy savukkeiden mausta, mutta menthol on ihan kiva. Lainsäätäjän ei pidä jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi kertoo. Sähkötupakka aiheuttaa sakeaa vesihöyryä, jonka osoittaa kovin merkittävästi normaalilta savulta, sisältämättä sittenkään ihmiselle taikka ympäristölle vahingollisia aineita.

Sähkötupakan turvallisuus on puhuttanut viime aikoina, sekä erityisesti Suomen viranomaistaho suhtautuu sähkötupakointiin kovin kielteisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että sähkötupakka on suunniteltu ainoastaan vieroituskäyttöön. Toisin kuten klassinen tupakka, sähkötupakka ei pidä sisällään useita tuhansia terveydelle varsin vahingollisia aineita.

Sähkötupakka ei tuota todellisen savukkeiden tavalla oikeaa savua, vain pelkkää vesihöyryä. Nikotiinilaastareiden ja -purukumien teho tupakoinnin lopettamisessa perustuu näiden sisältämään nikotiiniin, mikä hillitsee vieroitusoireita. Tässä yhteydessä onkin nykyään hyvä huomauttaa, että Kiinassa tehdyn tavaran laatu ei oo reippaan korkea, mutta viallisia Budeja on saapunut vastaan toistaiseksi ainoastaan kaksi, vain heitä kannattaa odottaa saapuvan ajoittain vastaan. ensimmäiseen sähkötupakkaan tulee investoida mielummin liikaa kuten liian vähän rahaa.

Tupakointi on nykyisin todella kallis harrastus, täten onkin perusteltua kysyä, tulisiko sähkötupakka halvemmaksi kuten perinteinen tupakointi. Sähkötupakka muistuttaa ulkonäöltään ja väriltään kessua. Jos liuoksessa on nikotiinia, nestemmäinen aine kuuluu lääkelain piiriin. Toisten tupakoinnin aiheuttamat terveys vaikutukset katoavat pidemmän ajan aikana tämä aika riippuu mm.
سُئل Jan 17, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال