• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Hyvä autokamera autoon

0 تصويتات
Full HD -tasoisten videokameroiden tallenteista erottaa melkein edellä ajavien rekisterinumerot. Autoni videotallenteesta näkyi kovin, jotta ajoin itsekin suoraan ja hän veti kylkeen, Ahmetshina kertoo. Tallennusjakson vaihtumista ei katsellessa huomaa. Näin ollen tallennetusta videosta nähdään onnettomuuden tapahtumat.

Niiden odotetaan ylittävän suosiossaan lähes navigaattorit, sillä autovideokamera onkin Venäjän teillä paljon navigaattoria tärkeämpi. Autokamera on ns. Mikäli tallenteessa näkyy, mitä edessä olevan auton sisällä tapahtuu, kuvauksen kohteeksi joutuneet saattavat kokea yksityisyytensä tulleen loukatuksi.

Jos yhtiö kuvaa sivullisia, siihen joutuu olla joku oikeusperuste. Toimii myöskin auton valvontakamerana. Tallentavien autokameravalvontajärjestelmien käytöstä onkin tiedotettava avoimesti. Tallennusjakson saattaa valita myös 1 tai 3 minuutin mittaiseksi. ketjukolareissa. Ajotallentimia kaupataan Venäjällä jo satojatuhansia vuodessa. Videotallenne pelasti moskovalaisen Anna Ahmetshinan sakoilta kolaritilanteessa, jossa turvallisuuspalvelun virkamies pamautti VIP-autollaan Ahmetshinan auton kylkeen Moskovan kehätiellä.

Näyttö kääntyy 270 astetta sekä se saatetaan kääntää kiinni, jahka näytölle ei ole käyttöä. 8 gigan muistikortille mahtuu näin 3h tallennetta, kun kortti käy toteen, sikäli tämä kirjoittaa vanhimmat yli. Videon nähnyt poliisi kertoi, etten selvästikään oo syyllinen. Videonauhan lyöminen tiskiin kolaritilannetta todistaakseen ei myöskään ole aukotonta, että tallenteita pystytään jälkikäteen muuttelemaan.

Näinollen saadaan että vain katsottua melkein 40 tuntia silloin tapahtuneita asioita, täten laitetta ei tartte erikseen kytkeä päälle, kun tulee jotain kuvattavaa, vain vekotin on aina valmiiksi päälle, ja esim kolarit on sitten valmiiksi tuotteen muistissa, ja jollain näppäimellä saadaan monesti aloitettua pysyvä tallennus esim 10-20 minuttia silloin esimerkiksi kolarin tms sattuaessa, jolloin saadaan saletimmin talteen äskeinen tapahtuma.

Autokamera paljasti naiskuskin röyhkeän teon on varustettu kuudella infrapunaledilla, joiden ansiosta se tallentaa tarkkaa videota myös heikossa valaistuksessa (max 10 metrin etäisudeltä). Liikennesääntöjä rikotaan räikeästi sekä ajetaan täysin kuinka huvittaa. Ajotallenninvalikoima on esimerkiksi Moskovassa loistava.

Laitteessa myös liikkeentunnistin. Täällä: http://www.nutlan.org.uk/?q=node/104071 Useimmat muut toimivat 5 voltin jännitteellä. Olen testannut vasta kotona ja ulkona, sekä päivänvalossa jotta pimeässä. Ruuhka-aikaan eräs auto ajoi bussikaistalle, ja en pystynyt tekemään mitään. Ainakin useat matkailuautoilijat ovatkin hiljattain sellaisen hankkineet. Liikennejohtaja Mårten Winqvist hämmästyy kuullessaan, että mahdollisesti kuudella seitsemällä yhtiön kuljettajalla olisivat käytössään oma henkilökohtainen autokamera.
سُئل Jan 17, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال