• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka tulisi kieltää

0 تصويتات


oma blogiparas sähkötupakka kauppa, http://www.mgobb.ru/content/sahkotupakka-taytyy-laillistaa. isältä pojalle eivätkä ylläpitokulutkaan ole isot. Monissa paikoissa sen käyttöä koskevat samat säännöt kuten polttamista. Tupakanmakuista nikotiinipitoista savun kaltaista tuottava sähkötupakka tarjoaa käyttäjälleen jokainen tupakoinnin ilot Ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Hyvä tekniikka polttamiseen on kohtuullisen pitkä vaan ainakin tasainen imaisu.

Sähkötupakka on laite joka imitoi tupakkaa ja jonka tuella voit pitää kaikki tupakoinnin plussa puolet vain päästä irti melkein kaikista tupakoinnin aiheuttamista terveydellisistä riskeistä. Sille täytyisi myöskin hommata sille tarkoitettuja höyrystimiä, täten VG onkin ainoastaan lisärasite, mielestäni.

Perinteisesti sähkötupakka näköisversioi ulkomuodoltaan syöpäkäärylettä, mutta tätänykyä näitä rakennetaan usean muotoisia, sävyisiä sekä kokoisia. Yllä luetellut suosituimmat merkit ovatkin normaalisti hyväksi todettuja. Sähkötupakan käyttö mieltää niin merkittävästi todellisen savukkeiden röökaamista, jotta tuotteen kanssa pitää olla varovainen. Sähkötupakassa siis höyrystetään nikotiinipitoista nestettä, ns.

Ampullin uudelleentäyttö tapahtuu yksinkertaisesti kostuttamalla cartomizerin pidä sisällään olevaa vanua lisäämällä nestettä pullosta tipoittain sikäli pitkään niin että se ei enää ime enempää. Akku ladataan ruuvaamalla se laturiin mikä taas yhdistetään pistorasiaan. Tuotetta onkin tarjolla Internetissä sekä eräiden lentoyhtiöiden lennoilla.

Ihmiset eivät miellä purukumin jauhamista taikka laastarin liimaamista välttämättä tupakanpolton korvikkeeksi. Kenenkään jonka ei entuudestaan polta, ei täytyisi käyttää laitetta. Esim. sängyssä tupakointi aiheuttaa vuosittain useita palokuolemia. Se ei oo todistetusti liuos, jonka tupakassa tuhoaa.

Useat valmistajat mainostavat laitettaan myös turvallisena tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä. Sanottakoon, niin että tätä ainetta ollaan tottuneet näkemään esim. elintarvikkeissa sekä kosmetiikkatuotteissa. Kaikki höyrystimet on kulutustavaraa, ne kestävät joitakin viikkoja. Syy sille kohtalolle, miten saattaa olla sähkötupakka onkin sikäli tehokas lopettamisen väline, onkin varmasti tämä: Sähkötupakka emuloi tupakkaa, tuntuu kurkussa melkein samalta kuten rööki ja mahdollistaa nikotiinin käytön.

Se ei altista passiiviselle tupakoinnille ympärilläsi olevia, ei sisällä tervaa eikä häkää ja haitoissaan on tämänhetkisten tutkimusten mukaisesti ymmärtääkseni noin nikotiinipurkan luokkaa. Sähkötupakasta syntyvästä höyrystä ei tule värjääntymis tai haju-haittoja. Nikotiinittomia tuotteita voi ostaa myös ETA-alueen ulkopuolelta. Sähkötupakan nestepatruunoiden elinikä onkin pitkä ja heitä ei tule heiteltyä käytön jälkeen luontoon. e-nestettä. Akku toimii nimensä mukaan sähkötupakan virtalähteenä.
سُئل Jan 17, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال