• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Kaunistaako sähkötupakka?

0 تصويتات


kirjoitusAinut negatiivinen
sähkötupakat vertailu asia sähkötupakassa on niin että tätä ei ainakaan nykyään kaupata kotimaassa. Tämän tähden monet ravitsemusliikkeet toivovat sähkötupakan käytön rajoittuvan tupakkakopin puolelle. Oma kulutukseni on näin kaksi ml, elikkä täytän Budia pari kertaa päivässä. Tupakanpolton pystyy lopettaa monella tavoin, joku voi lopettamaan vailla mitään apukeinoja, saat jauhaa nikotiinipurkkaa, leikkiä laastareilla vai kokeilla vahvempaa lääkitystä (Zyban, Champix).

Onko terveydellä markkinoiminen hyvä homma, onkin eri juttu, vaan käyttäjien kokemukset antavat ymmärtää, ettei tämä ainakaan perinteistä vahingollisempaa oo. Näin ollen tupakkalain 18 12kk ikärajaa tai myyntilupaa koskeva sääntely ei koske sähkötupakkalaitetta tai haistaako sähkötupakan patruunoita. Käyttöaika voi kuitenkin vaihdella todella huomattavasti käyttämisen määrästä sekä atomisoijan tasosta riippuen.

Sähkötupakan akut eivät kestä ikuisesti ja yleensä siinä tällöin (ei useimmiten kuitenkaan hyvin usein) sun joutuu vaihtaa akku uuteen. Syistä siihen myöhemmin. Honkanen muistuttaa, jotta tupakkalaki pätee sähkötupakoihin ainoastaan mainontakiellosta. Sittenpä nähdään, joka sähkötupakan kohtalo täällä onkin.

Ensimmäisen sähkötupakan hän tilasi ulkomaisesta verkkokaupasta. Fimea (ent. Klikkaa tästä: http://www.purevolume.com/irjaahoniemi/posts/8743639/S%C3%A4hk%C3%B6tupakka+huonoksi+terveydelle Toinen asia mikä minua vaivasi käsitettiin olevan tämä niin että hengästyin hyvinkin voimakkaasti jospa piti jotain aerobista liikuntaa harrastaa. Sekä Yhdysvaltain lääkeviranomainen FDA että Maailman terveysjärjestö WHO ovatkin ilmaisseet huolensa tästä, niin että sähkösavukkeet saattavat houkutella nuoria käyttäjiä sekä saattavat johtaa kokeiluihin myöskin tupakkatuotteiden osalta.

Se ei altista toisia henkilöitä myrkylliselle savulla vaan päästä ilmoille ainoastaan vesihöyryä. Kolmas sähkötupakan osa on nimeltään höyrystäjä sekä se sijaitsee akun ja ampullin välissä. 28. Tuotteen voimakkuus onkin tärkeä asia, mutta täysin yhtä tärkeää onkin tuotteen aromi ja joista asia on tuotettu. Saatavilla on erilaisia makuvaihtoehtoja.

Sähkötupakasta hyötyvät myös tupakoitsijan kanssaihmiset, että sähkötupakan käyttö ei altista toisia tyyppejä passiiviselle tupakoinnille ja tän haitoille. Sähkötupakan eräs suurimmista eduista tupakoinnin lopettamisen apukeinona onkin se, jotta voit jatkaa mukavaa tupakanpolttoa muistuttavaa tapaa vailla tupakan haittavaikutuksia.
سُئل Jan 18, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال