• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera lahjaksi perheen parhaalle kuljettajalle

0 تصويتات
Laitteen käyttö on yksinkertaista sekä jokapäiväinen käyttö ei vaadi nappien painelua. Autokameralla tallennat kevyesti ajon kuluessa autosi edessä tapahtuvat asiat esim. Kamera käynnistyy aina jahka auton pistorasiaan käy virtaa, täten auton käynnistyksen yhteydessä sekä sammuu jahka auton virrat sammutetaan.

Venäläiset hakevatkin kameroista turvaa kiistatilanteiden varalta. Lisäksi pitäisi olla ajotietotallennin, joka tallentaisi hallintalaitteiden asetukset ja auton liiketilan. Videonauhan lyöminen tiskiin kolaritilannetta todistaakseen ei tämän lisäksi ole aukotonta, että tallenteita voidaan jälkikäteen muuttelemaan. Osa autokameroista onkin varustettu tutkanpaljastinominaisuudella, mikä on laillista Venäjällä.

autokameran suurikokoisen, 270-astetta kääntyvän kaksi,5 -tuuman näytön sekä sisäänrakennettujen kaiuttimien ansiosta videon kuvaamia tapahtumia on iisi tarkastella välittömästi suoraan laitteen ruudulta käsin. Lopulta keksin sähköjohdolle silti niin näkymättömän reitin tupakansytytinpistorasiasta, niin että autokameran saatuani luovuin kokonaan tosta suunnitelmasta. Mikään laki ei kiellä asentamasta videokameraa autoonsa, mutta kuljettajan on hyvä tiedostaa muutama seikka.

Pienikokoinen HD videota kuvaava Kuskin turvallisuutta parantava autokamera, mikä käynnistyy automaattisesti käynnistäessäsi auton. Itse jutussa noita autokameroita voi jo maskiin vai muuhun suojaiseen paikkaan integroituina aivan tehdasvarusteisina moniin autoihin. Enemmän: http://www.purevolume.com/elviirataipale/posts/8883778/Mihin+tarvitaan+autokamera%3F Yleisesti ottaen Kantola ei pidä nauhoittavia kameroita kotimaan liikenteessä tarpeellisia.

maisemat, ruuhkat ja vahingot jne. Autokameran tallennustilan kesken loppumisesta ei tämän lisäksi tarvitse murehtia, silloin tämän voikin asentaa kuvaamaan loopissa, tällöin se kuvaa automaattisesti esimerkiksi 10-20 minuutin videoklippejä peräkkäin, ja jahka muistikortti tulee täyteen, vanhimman klipin päälle tallennetaan automaattisesti.
سُئل Jan 19, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال