• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Hyvä autokamera autoon

0 تصويتات
Automaattiset infrapunaledit mahdollistavat lähes pimeällä kuvaamisen. Mikään laki ei kiellä asentamasta videokameraa autoonsa, vaan kuljettajan on hyvä tiedostaa pari asia. Noh, jospa kuitenkin tulee sellainen tilanne, että joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan sekä sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, niin ihan takuuvarmasti voit tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa. Siitä on apua lähinnä autokameraa suunnattaessa ja tästä näkee autokameran käynnistymisen, mutta kirkkaassa auringonpaisteessa tuskin mitään.

Lupaa ei olisi herunut. Liikennetilanteet tallentava autovideokamera kuuluu nykyisin yhä useamman venäläisauton vakiovarustukseen, siinä oman taikka takana ajaneen auton videotallenne saattaa olla ainut keino näyttää syyttömyys onnettomuuden jälkeisissä riitatilanteissa.

Asiasta kirjoittaa Metro-lehti. Kunhan on vieläkään jonkinlainen, jotta käynnistyy auton kanssa automaattisesti. Ne saavat virtansa auton tupakansytytinpistorasiasta. Viime vuodesta lähtien markkinoille onkin putkahtanut halpoja, vaan kohtuullisen hyviä autokameroita, jollaisen kuka hyvänsä voi asentamaan itsensä autoonsa. No minulla ollu autokamera autossa n.

En tämän lisäksi käytä mitään Googlen palveluita. Tuotapa ei poliisisetä edes saatta mitenkään toteuttamaan, täten kuvamateriaalisi arvo jää vain itsensä viihdekäyttöösi ja näiden todistusaineistoksi joiden yksityisyyttä loukkaat levittämällä sitä. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman.

Autokamera on suunniteltu ammattikäyttöön. Klikkaa tästä: Onko autokamera kielletty? paljasti mieskuskin kamalan ohituksen (purevolume.com) Liikennesääntöjen puuttellinen hallitseminen johtunee osittain tästä, että Venäjällä ei oo vaikeaa ostaa ajokorttia käymättä päivääkään autokoulua. Kuljettaja kertoo asentavansa tupakansytytinlaturilla virtaa saavan autokameran imukupilla tuulilasiin joka kerta ennen työvuoron alkua. Toinen juttu onkin se, jotta autokameran tulisi olla tukevasti kiinni.

Laite toimii tosiaan siten, niin että tämä on tuulilasissa kiinni, sekä kuvaa päättymätöntä nauhaa, esim 35 tuntista nauhaa, ja kun nauhotie käy täyteen, aloitetaan nauhoittamaan aina vanhimman päälle. Yli kymmenen vuotta linja-autoa ajanut Nobinan kuljettaja osti alkuvuodesta itselleen autokameran sen jälkeen, jahka hän joutui osalliseksi kolariin. Aarnio silti muistuttaa, niin että tulkinta onkin eri, jospa autokamerat asentaa liikenneyhtiö.
سُئل Jan 19, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال