• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera asiaa

0 تصويتات
Eli jospa jotain sattuu, niin autokameralla saattaa todistamaan, kertoo kuljettaja. Enemmän hyötyä tästä autokamerasta on onnettomuustilanteesta on kuin haittavaikutuksia. Bussiyhtiöillä on oikeus kuvata bussin sisätiloja, koska perusteluna on turvallisuuden parantaminen. Kehä I:llä tapahtui peräänajo bussikaistalla, sekä tästä tuli selittämistä. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio kuulee ensimmäistä kertaa kuljettajien omista kameroista.

Videonauhan lyöminen tiskiin kolaritilannetta todistaakseen ei myöskään oo aukotonta, jotta tallenteita voidaan jälkikäteen muuttelemaan. Homman käyttäminen on yksinkertaista ja päivittäinen käyttö ei vaadi nappien painelua. Lisäksi moottoripyöräilijät tekevät tosi riskejä juttuja silloin tällöin. Tietosuojavaltuutetun tehtävä on edistää hyvää tietojenkäsittelytapaa ja porukan oikeutta yksityisyyteen.

Autoni videotallenteesta näkyi hyvin, että ajoin itsekin suoraan sekä henkilö veti kylkeen, Ahmetshina kirjoittaa. Varsinkin jahka singahdellaan kaistalta toiselle sekä pieniin väleihin sikäli, jotta muut joutuvat tekemään äkkijarrutuksia sekä sillä varomattomuudella voitetaan tämä 20 metriä jonossa ja pahennetaan ruuhakutumista takana. Osa autokameroista on varustettu tutkanpaljastinominaisuudella, joka onkin sallittua Venäjällä. Siellä tullaan eteen ja välillä lyödään jarrut kiinni.

Oikeus puolestaan päättää tapauskohtaisesti, hyväksytäänkö jotakin todistetta oikeuteen tai ei. Oheisista kuvista ensimmäinen paljastaa, minne kätkin autokameran sähköjohdon, sekä jälkimmäinen lopputuloksen, jossa sähköjohto ei oo missään kohdassa häiritsevästi näkyvissä. Ajoneuvotallennin kuvaa automaattisesti laajakulmalinssillä ja mahdollistaa kolarien sekä onnettomuuksien selvittelyn jälkikäteen.

Muutamat joukkoliikenteen linja-autonkuljettajat kiinnittävät bussin ikkunaan omalla työvuorollaan videokameran. Olen kirjoittanut nettiin ainoastaan kolme julkaisua omalla nimelläni sekä nekin ovat ammattiin liittyviä. Myös vallanpitäjät on alkaneet hyväksyä videotallenteita todistusaineistoksi onnettomuuksia selvitettäessä.

Menossa rampista motarille jahka rampissa jonon ensimmäinen punainen auto meinas ensin käydä mut ei sit mennykkään sekä päätti jarruttaa. Nuo autokamerat toimivat tosiaan samalla periaatteella kuin pirssien turvakamerat vai ehkä lähemmin lentokoneiden mustien laatikoiden tapaan. Jos olenkin oikein ymmärtänyt, sikäli kotimaassa jokainen todisteet käy jahka asioita tutkitaan. Kuvan laatu ja lisäominaisuudet on tärkeimpiä hintaa määrittäviä tekijöitä.

Heti kun sairasloma päättyy, pääsen kokeilemaan rekassa. Vain laite telineeseen ja virhajohto tupakansytyttimeen. Itseasiassa tilasin tämän nimenomaan rekkaa varten. Kameran linssin läpi todellisuus saattaa myös vääristyä. Näin varsinkin Mersuihin sekä Audeihin. Mikäli joku törmää autooni pysäköintipaikalla, autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Siis he tehdaskamerat tallentavat yleensä esim.
سُئل Jan 20, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال