• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Nikotiiniton sähkötupakka

0 تصويتات
Sähkötupakkaa ei siis tämän lisäksi koske tupakkalaki. Olisi kiva kun Valvira ja muut vallanpitäjät ajattelisivat juttua kerrankin ihan maalaisjärjellä sekä tupakoitsijoiden todellista etua ajatellen. Tässäkään asiassa myyjien ylistyspuheita ei aina kannata uskoa, ne ovat harvoin todellisuutta samoja.

Kiinassa 2004 kehitetty Sähkötupakka (www.perthurbanist.com) raivaa tietään maailmanlaajuisilla markkinoilla.\n
sähkötupakkaa Honkanen mieltää, että tupakkalaki pätee sähkötupakoihin ainoastaan mainontakiellosta. Tupakkajäljitelmän ja savukkeiden vastikkeiden maahantuonti ei tupakkalain nojalla ole kielletty, eikä noita koske tupakkalain mukaiset myyntirajoitteet.


Täten teidän luullaan rikkovan tupakointikieltoa. Nikotiinittomien sekä nikotiinipitoisten täyttönesteiden hinnoilla ei oo juurikaan eroa. Hajuaistikin onkin parantunut. Tämän päästä valmistajia onkin putkahtanut markkinoille useita, vaan silti pääosa jokaisesta sähkötupakoista käy tältä samalta, alkuperäiseltä valmistajalta. Ennen tätä höyry vaikka kulkee nikotiininestettä sisältävän säiliön kautta, joten käyttäjä voi hengitettäväkseen nikotiinilla sekä makuaineella kyllästettyä nestettä.

Tämä vastaa tosiaan sijainniltaan röökin filtteriä. Sähkötupakoita tuotetaan pääosin kiinassa, sekä myydään eteenpäin Amerikkalaisten firmojen kautta. muisti-ilmiöstä, elikkä akun käyttöönotto kesken latauksen vai 100% purkautumattoman akun lataaminen vähentää "ikkunaa", minkä määrittää akun kapasiteetin.

Viranomaisten mukaisesti sähkötupakoinnin yleistyminen on herättänyt kysymyksiä sähkötupakan lainmukaisuudesta. Jotkin myyjät sallivat myös tälle ajalle toimintatakuun. Pahimmat vaarat piilevät sillä, jotta sähkötupakka on helposti tarjolla, sen käyttö on päivänselvä aloittaa ja siitä voi nikotiinia, johon edes jää kovin ongelmitta koukkuun.

Fimea tiedotti marraskuussa 2010 tarkastaneensa kantaansa muovisten sähkötupakan nikotiinia sisältävien patruunoiden ja nesteiden luokittelusta.\n
sähkötupakkaa Edullisin löytämäni nesteitä myyvä kauppa on hollantilainen Easy eliquid. Höyryn määrään vaikuttaa enimmäkseen käytettävä härpäke ja täyttönesteen koostumus.


Tämä johtaa sen takia niin että kuitenkin myyjillä on samoja tuotteita niin kokemattoman ostajan onkin hyvinkin ikävä sitä nähdä, noin hintavertailukin hankaloittuu sekä tämä lieneekin varsinkin osasyy mallimerkintöjen pihtaamiselle. Osat kiinnitetään toisiinsa kierteiden avulla eli asennus onkin nopeaa. Ainetta käytetään nuuskan sekä savukkeiden lisäaineena, sähkötupakan nesteissä ja sikarihumidorin kosteuttimissa hyvän kosteutta sitovan ominaisuutensa ansiosta.

Sähkötupakan eräs suurimmista eduista tupakoinnin lopettamisen apuna onkin tämä, niin että voit jatkaa mukavaa tupakanpolttoa muistuttavaa tapaa ilman savukkeiden haittavaikutuksia. Tieteellisiä tutkimuksia asiasta ei ole, vain jo sadat tuhannet ihmiset ympäri maailman Suomea myöten ovatkin raportoineet onnistumisistaan savukkeiden lopettamisesta sähkötupakan läpi.

Istuvan Euroopan oikeusistuimen käsitettiin olevan päätettävä, ovatko nämä lääketuotteita heidän toiminnallisuuden mukaisesti kanne kerrallaan, ottaen huomioon laitteiden ominaisuudet, kuten rakenne, käyttötapa, miten laajasti heitä levitetään, tuotemerkkien tunnettavuus kuluttajien keskuudessa ja käytöstä aiheutuvat riskit. Sähkötupakoissa kannattaa suunnitella etukäteen mm.
سُئل Jan 20, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال