• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera paljasti nuoren kuskin kamalan ohituksen

0 تصويتات
Esimerkiksi Venäjän hallituksen työntekijöiden erikoisvilkuilla varustetut autot rikkovat Moskovassa liikennesääntöjä systemaattisen räikeästi. Kuvan laatu sekä lisäominaisuudet on tärkeimpiä hintaa määrittäviä tekijöitä. Näin varsinkin Mersuihin ja Audeihin. Tuote tulee yhdeltä suurelta autokameravalmistajalta, jolla on usean vuosikymmenen kokemus autokameratekniikasta. Kuvassa näkyvä peili ei oo auton oma peili ainoastaan tämän päälle kiinnitetty autokamera, missä onkin matkustamon puolella peili.

kytkemällä tupakansytyttimeen. poliisi tekevät rikoksen, niin se on silloin oma tapauksensa jossa tämä rikos käsitellään. Enemmän apua siitä autokamerasta onkin onnettomuustilanteesta on kuten haittavaikutuksia. viime puolen tunnin ajalta katunäkymän eteenpäin, ajonopeuden, tarkan sijainnin (gps), ajosuunnan ja hetkellisen kiihtyvyyden (hidastuvuden) sikäli aksiaalisesti kuin poikittaisestikin, kaasun/jarrun käytöt, ulkolämpötilan ym.

Tai esimerkki elävästä elämästä: Kaverin autoa naarmutettiin useampaan kertaan taloyhtiön parkkipaikalla. Osa autokameroista onkin varustettu tutkanpaljastinominaisuudella, mikä onkin sallittua Venäjällä. Lisäksi moottoripyöräilijät tekee tosi riskejä asioita toisinaan.

Muutamat joukkoliikenteen linja-autonkuljettajat kiinnittävät bussin ikkunaan omalla työvuorollaan videokameran. Näin ollen tallennetusta videosta nähdään onnettomuuden tapahtumat. Mikään laki ei kiellä asentamasta videokameraa autoonsa, vaan kuljettajan onkin hyvä tiedostaa muutama seikka. Näin sinulla on joka kerta automaattisesti tallennettuna tuoretta videomateriaalia autosi edessä tapahtuneessa, jos tiellä tapahtuu nauhoittamisen arvoista. Ensinnäkin autokamera ei saisi haitata kuljettajan näkemistä.

Voi asentaa esim ikkunaan, mukana imukuppikiinnike. Monet eivät tämän lisäksi simppelisti tunne liikennesääntöjä, Ahmetshina tietää. autokamera nauhoittaa äänet sisäänrakennetun mikrofonin vaikutuksesta. Myös oikeudenkäyntikulut jäävät monesti pienemmiksi kuin minkä olisivat tilanne vailla todistusaineistoa.

Tästä huolimatta Kantola ei halua maanteille poliisia leikkiviä henkilöitä. Mutta tiloissahan joissa on autokameravalvonta sikäli pitää olla tästä sanovat kyltit. Videon nähnyt poliisi kertoi, etten selvästikään ole syyllinen. Kehä I:llä sattui peräänajo bussikaistalla, ja siitä tuli selittämistä. Liikkuvasta poliisista tiedetään kertoa, jotta esimerkiksi kaikki katsastusasemat eivät katso hyvällä kojelautaan kiinnitettyjä navigaattoreita, eli isokokoinen autokamera voi tietää ongelmia.

talon seinään asennetun valvontakameran tallenne kelpaa, jos auton pidä sisällään olevan autokameran ei kelpaa? Firmojen autoista taitaa aika usein löytyä dokumentaatiota kuka on autolla ajanut mihinkäkin aikaan sekä joissa, ja parhaassa tapauksessa nykyään joku yhteyshenkilö jonka tutkia nämä asiat.
سُئل Jan 21, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال