• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka verkosta

0 تصويتات
Suomen tilanne pysyisi samana, mutta muissa EU-maissa, missä sähkötupakkaa ja sen nikotiininesteitä on myyty vapaasti, he tulevat olemassaolevan tiedon mukaan menemään lääkelainsäädännön alaisuuteen, Paavola kertoo. eGo-T on paras Myydään sähkötupakka siitä johtuen, niin että se onkin päivänselvä käyttöinen. Tämän hetken kenties paras valinta aloittelijalle peruskokoisista laitteista onkin juuri ja juuri supermini luokkaan mahtuva Joye 510.

He ovat myös epätietoisia sähkötupakoinnin laillisuudesta ja siitä, seuraako tämän sallimisesta jonkinlaista sanktioita.

sähkötupakka kauppa helmikuuta 2011 Vantaan käräjäoikeus vapautti sähkötupakoita ilman lääkemääräystä tilanneen miehen lääkerikossyytteestä, todeten ettei reseptiä tarvittu että kerta-annokset oli sikäli vähäisiä. Nesteet ovat varsin tärkeä osa miellyttävää käyttökokemusta ja tätä vaikutuksesta varsinaisen laitteen ohella keskeinen lohko sähkötupakan käytön jatkuvuutta.

Sähkötupakassa toisin sanoen höyrystetään nikotiinipitoista liuosta, ns. Sähkötupakan turvallisuudesta onkin herännyt keskustelua myös tän päästä, kun julkisuudessa raportoitiin eräiden akkujen räjähtäneen sähkötupakkaa käytettäessä. Yleensä aine koostuvat enimmäkseen propyleeniglykolista tai glyseriinistä, mitä on jatkettu vedellä sekä useanlaisilla makuaineilla. Jokainen osa kuluu käytännössä, joten varaosien tilaaminen on reippaan suositeltavaa.

Sähkötupakka ei haise pahalta, näin mm. Ainut negatiivinen juttu on sähkötupakassa jotta tätä ei ainakaan nykyään kaupata suomessa. Tuotteet tuotetaan aina joko VG vai PG pohjaisina taikka näiden sekoituksena.

Sähkötupakka (http://www.purevolume.com) vaikuttaa tupakoinnilta, osoittaa siltä, sekä tätä voi polttaa ravintoloissa sisällä. Lisäksi nikotiinipitoisuudet eivät joka kerta vastaa ilmoitettua. Sähkötupakan toisessa päässä onkin nestepatruuna (patruuna / säiliö). Kun sähkötupakkaa vedetään sen höyrystäjä rupee kuumentamaan nestettä jonka höyrystyy käyttäjän keuhkoihin vastaavaan tapaan kuten astmapiipun sisältämä höyry.

sähkötupakka kauppa

Yllä mainitun listan ulkopuolelta mainittakoon Joye eGo minkä on kasvattanut tasaisesti suosiotaan ja on jo ylivoimaisesti suosituin malli järeiden modien ja peruslaitteiden välillä. Laitteen koossa pitää tässäpä jo hieman antamaan periksi, eGoa ei voi enää millään sekoittamaan oikeaan tupakkaa. Tämä johtaa siihen niin että silti myyjillä onkin vastaavia tuotteita sikäli kokemattoman ostajan on todella vaikea tätä huomata, näin hintavertailukin hankaloittuu sekä se lieneekin ainakin osasyy mallimerkintöjen pihtaamiselle.

Eli ei muuta kun sähkötupakkaa tilaamaan ja vapottelu saattaa alkaa! Terve jälleen jokainen vapottelijat! Tässä tuli mieleen sellainen aihe kuin e-tupakan käyttö sisätiloissa. Ei pienhiukkasia, jotak repivät keuhkojen kohta auki niin, jotta nikotiini pääsee mahdollisimman tehokkaasti verenkiertoon.

Sähkötupakan patruunassa käytetty nestemmäinen aine höyrystetään kuumentamalla energiaa käyttäen. Tutkimusnäytön puutteen tähden sähkötupakkaa ei väliaikaisesti voikin suositella tupakasta vieroitukseen. Käytännössä katsoen toisin sanoen ainoa haitallinen nestemmäinen aine jota sähkötupakka pitää sisällään on nikotiini, ellet sitten valitse nikotiinitonta sähkötupakkaa. E-nestettä lisätään sähkötupakan patruunaan, minkä päästä tämä höyrystyy ja tätä imetään normaalin savukkeen tapaan.

Itse akti näköisversioi kovin huomattavasti oikeaa röökaamista sekä tehoaa siksi myös tapariippuvaisille. Metallikuori ei oo päästänyt akun hajotessa kaasuja purkautumaan vapaasti, eli he ne ovet räjähtäneet. Tuomisen lausunnon kuluttua toivon, että hekin miettivät vieläkään uudestaan. Toisaalta kutsutaan, niin että tämä onkin portti savukkeisiin.
سُئل Jan 22, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال