• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Onko autokamera laillinen?

0 تصويتات
Jos tallenteessa näkyy, jota edessä olevan auton pidä sisällään tapahtuu, kuvauksen kohteeksi joutuneet saattavat kokea yksityisyytensä tulleen loukatuksi. Niiden odotetaan ylittävän suosiossaan jopa navigaattorit, siinä autovideokamera on Venäjän teillä paljon navigaattoria tärkeämpi.

Voi asentaa esim ikkunaan, mukana imukuppikiinnike. Näin ollen tallennetusta videosta nähdään onnettomuuden tapahtumat. Tältä autokameralta ei jää mitään tallentamatta. Yhtiö on aiemmin pohtinut autokameroiden asentamista, vaan päätyi ratkaisuun, ettei kameroita asenneta. Epäselväksi voikin jäädä esimerkiksi tämä, ajetaanko omalla kaistalla tai vastaantulijoiden kaistalla, Kantola selventää. Ostin syksyllä tuollaisen autokameran. Virheitä tekevät kaikki sekä välillä hieman älyttömiäkin liikkeitä, vaan kyllä he todelliset ääliöt erottuu joukosta.

Jos sattuu onnettomuus, sikäli Autokamera arvostelu tallentaatapahtumat. Aina ei välttämättä ehdi huomata rekisterikilpeä sekä esim. Vai onko tien päällä tapahtuva liikenneonnettomuus (ja siihen liittyvä tieliikennelain rikkominen) jotenkin eri asia kuin rikos, joka tapahtuu auton ollessa paikallaan? Vastaavasti miksi onkin näin esim. Lisäksi videolla pitäisi näkyä päivänselvä tilanne kolarista, niin että syyllisestä ei olisivat mitään epäselvyyttä.

Tästä autokamerasta mulla on kokemusta. . Itseasiassa hommasin tän nimenomaan rekkaa varten. Tänne: http://www.fizzlive.com/member/806732/blog/view/1944990 Monet eivät myöskään simppelisti tunne liikennesääntöjä, Ahmetshina tietää. Pitäisi kootaa kaikista videoihin kertyneet, autolijoitten töppäykset sekä idiottimaiset ajot, tuonne YouTubein, muitten huviksi! Kumma niin että näitä on kertynyt ongelmitta, sekä paljon! Kyllähän tuo on ihan kannattavaa lopulta.

Videoita pystyy digitaalisesti käsittelemään sekä poliisin pitäisi pystyä ensin varmistamaan tallenteen aitous. Suomi ei onneksi oikeastaan oo tässä suhteessa amerikkalaistunut, joten tärkeä todiste jätettäisiin automaattisesti huomiotta vaan sen tähden että tätä hankittaessa on tapahtunut jokin muotovirhe. Kuvattavilla on oikeus tietää autokameravalvonnasta.
سُئل Jan 22, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال