• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka liikkeitä

0 تصويتات
Yhtiö sai ensimmäisen kansainvälisen patentin tuotteelle vuonna 2007.\n
e cigarette Miksi monta kessua yksi patruuna vastaa? Nikotiinimäärään puolesta noin yhtä askia (MED vahvuus). Sähkötupakka - vippiaps.zendesk.com - onkin ratkaisu ongelmiisi, et tartte muuta kuten itsekin laitteen mikä saattaa kätevästi tilata netistä suoraan koti ovelle, silloinkaan tarttee sähköä niin että voit ladata tuotteen akun sekä tietenkin tarvitset tän mitä höyrytellään ja tämä on nimeltänsä e-neste.

Elektroniikan merkitys on suojata akkua ja jos suojaus pettää, voi patteri räjähtää. Kyseinen laite on tupakkalain mukainen tupakkajäljitelmä sekä tupakan vastike, minkä mainonta, epäsuora mainostaminen sekä muu myynninedistäminen onkin Suomessa kielletty. tehokkain sähkötupakka onkin hyvin yksinkertainen elektroninen vekotin. Tänään kuulemma elän maassa missä joudun aina koulun ohi kulkiessani katsomaan kun koululaiset käryttävät todellista syöpäkäärylettä. Etenkin, jahka perinteistä kessua onkin kyllä selvitetty ja kaikenlaista vähemmän mairittelevaa huomattu.

e cigarette

Ensimmäistä kertaa sähkötupakkaan tutustuessasi kandee useimmiten ostaa jokin suosittu aloituspaketti, minkä sisältää laturin, useampia akkuja sekä höyrystäjiä sekä muutaman tankin testaamista varten.

Tätä määräystä käy noudattaa 85 000 dollarin sakon uhalla. Sähkötupakkaa käyttämällä välttää suuren osan tavallisen savukkeiden aiheuttamista haitoista, että sähkötupakka ei muodosta savua, vain ainoastaan höyrystää tuotteessa käytettyä nestettä (lue enemmän sähkötupakan cartomizereissa käytetyistä nesteistä sivulla "sähkötupakan nesteet"). Sosiaali- sekä terveysministeriö joutuu varsin huolestuttavana EU:n tupakkadirektiiviä varsinkin sähkötupakan suhteen sekä myös sitä, jotta makuaineita voi lisätä tupakkatuotteisiin, kertoo Tuominen.

Käytännössä katsoen pyritään sanoa myyntikiellosta, mutta kaupasta tilaaminen vailla hintatietoja ja tuotekuvia onkin jokseenkin haastavaa. Tupakkalain mukaisesti tupakkajäljitelmän ja savukkeiden vastikkeen mainonta, epäsuora mainostaminen sekä muu myynninedistäminen on kielletty. Huonoja puolia ovatkin jotta laitteiden laadussa onkin harmittava kilpailla kun valmistaja onkin useimmiten sama ja mitään innovatiivisia uusia tekniikoita ei oo kehitetty vähään aikaan.
سُئل Jan 23, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال