• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Miksi tarvitaan autokamera?

0 تصويتات
Jos tallenteessa näkyy, jota edessä olevan auton sisällä tapahtuu, kuvauksen kohteeksi joutuneet voivat kokea yksityisyytensä tulleen loukatuksi. Autoilijan käy myöskin olla tarkka tämän suhteen, että ei hän tule kuvanneeksi luvatta. Kaveri asensi autoonsa autokameran ja seuraavalla kerralla vandaali (taloyhtiön asukas) tallentui muistikortille.

Kuvassa näkyvä peili ei ole auton oma peili vaan sen päälle kiinnitetty Kuskin turvallisuutta lisäävä autokamera - www.purevolume.com -, missä onkin matkustamon puolella peili. Näin varsinkin Mersuihin ja Audeihin. Yhtiö onkin aiemmin pohtinut autokameroiden asentamista, vain päätyi ratkaisuun, ettei kameroita asenneta.

Hän mieltää, miksi autokamerakäytäntö onkin yleinen Venäjällä sekä kotimaassa ei: itärajan toisella puolella poliisin toiminnallisuus on toisinaan korruptoitunutta sekä tiukassa tilanteessa lahjukset saattavat kelvata. Vaikka liikenteessä olemme julkisella paikalla, pystyy salakuvauksen kynnys ylittyä edessä olevan auton johdosta.
سُئل Jan 24, 2015 بواسطة MarHuvinen (1,590 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال