• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka on tuskin noin haitallinen

0 تصويتات
Sähkötupakka, https://competeinc.zendesk.com/entries/54501610-S%C3%A4hkotupakka-Auttaa. Useimmissa sähkötupakoissa on sisäänrakennettu varojärjestelmä akun ylikuumenemiselle. Samalla käsitellään erillisenä kysymyksenä Suomessakin keskustelua herättäneen sähkötupakan myyntiä. Hyvä uutinen lompakollesi onkin, että sähkötupakka tosiaankin onkin huomattavasti halvempi käytännössä kuten tavallinen tupakka.\n
blogeja


Myöskään laitteen iästä tai akkutyypistä ei ollut informaatiota. Useimmiten kaikki sähkötupakoita kauppaava firma tarjoaa yhden taikka useamman erilaisen starttipaketin, mikä esittelee laitteen käyttäjälle ja jättää vaihtoehtoja lisäominaisuuksien ostoon. Laitteesta hengitetään savun kaltaista, jonka silloinkaan puhalletaan ulos kuten savukkeiden savu.

Internetissä tuotetta esitellään ja kaupataan useilla sivustoilla. Sähkötupakkaa imettäessä tulle höyryä, minkä näköisversioi erehdyttävästi savua, vaan ei haise pahalle. Se koostuvat kolmesta pääosasta, mitä on akku, patruuna ja höyrystäjä. Akkujen lataamiseen liittyy aina pieni riski. Kaikesta tästä huolimatta sähkötupakointi pitkässä juoksussa käy vahvasti tavallista tupakointia halvemmaksi, jospa tämän käyttämisen suunnittelee oikein.\n
blogeja


Akusta löytyy LED-valo, joka indikoi akun tyhjenemisestä sekä latauksesta, sähkötupakan käynnistymisestä ja mahdollisesta ylikuumenemisesta. Glyserolin tai porpuleeniglykolin rooli on tehdä vesihöyrystä paksumpaa ja savumaisempaa. Tämä ei tämän lisäksi jätä pahaa hajua vaatteisiin vai kellasta huonekaluja, seiniä tai verhoja, joten tän käyttäminen sisätiloissa taikka muiden jengin lähettyvillä onkin harmitonta.

Sähkötupakan ’filtteriosa’ onkin nimeltänsä cartomizer. Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa:stä kerrotaan, niin että monet kymmenet ravintoloisijat ovat ottaneet heihin yhteyttä kysyäkseen voiko ravintoloitsija kieltää sähkötupakoinnin tiloissaan. Sähkötupakkaa pystyy ongelmitta erehtyä luulemaan aidoksi savukkeeksi ja tämä onkin hämmentänyt joitain asiakkaita. Nestepatruunasta käy poistaa suojapussi ja kuminen korkki, mikä jälkeen patruuna tulee laittaa höyrystäjään siten, jotta höyrystäjään käy se pää, josta korkki poistettiin.

Itse luulen, jotta siihen uuteen muutokseen ei suhtauduta ihan sikäli lainkuuliaisesti kuten luulisi. Tämä ei altista muita suomalaisia myrkylliselle savulla vain jälkeen ilmoille vain vesihöyryä. Painavammat sähkötupakalle tarkoitetut normaaliakut vaikuttavat olevan yllättävän yleisiä, vain juuri nyt en pidä näitä järkevinä. Sähkötupakka mahdollistaa tupakoinnin kaltaisen kokemuksen ja käyttäjä ei koe samalla tavalla luopuvansa itselleen tärkeästä tavasta, vain voikin jatkaa samaa käyttäytymismallia, vain terveellisemmin.
سُئل Jan 25, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال