• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Autokamera arvio

0 تصويتات
Mihin tarvitaan autokamera? - http://www.fizzlive.com/member/806724/blog/view/1940602; Automaattiset infrapunaledit mahdollistavat jopa pimeällä kuvaamisen. Mikään laki ei kiellä asentamasta videokameraa autoonsa, vaan kuljettajan on hyvä tiedostaa pari seikka. Noh, jos kuitenkin käy sellainen tilanne, jotta joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan sekä sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, sikäli aivan takuuvarmasti voit tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa. Siitä on apua lähinnä autokameraa suunnattaessa sekä siitä näkee autokameran käynnistymisen, vain kirkkaassa auringonpaisteessa tuskin mitään.

Lupaa ei ois herunut. Liikennetilanteet tallentava autovideokamera kuuluu nykyään jollain tavalla useamman venäläisauton vakiovarustukseen, siinä oman tai takana ajaneen auton videotallenne voi olla ainut keino näyttää syyttömyys onnettomuuden jälkeisissä riitatilanteissa.

Asiasta kirjoittaa Metro-lehti. Kunhan on nykyään jonkinlainen, jotta käynnistyy auton kanssa automaattisesti. Ne saavat virtansa auton tupakansytytinpistorasiasta. Viime vuodesta alkaen markkinoille on saapunut halpoja, mutta kohtuullisen asiallisia autokameroita, jollaisen kuka hyvänsä pystyy asentamaan omaan autoonsa. No mulla ollut autokamera autossa n.

En tämän lisäksi käytä mitään Googlen palveluita. Tuotapa ei poliisisetä ees pysty millään tavalla toteuttamaan, joten kuvamateriaalisi arvo tosiaan tipu vain itsensä viihdekäyttöösi ja niiden todistusaineistoksi minkä yksityisyyttä loukkaat levittämällä sitä. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman.

Autokamera on suunniteltu ammattikäyttöön. Liikennesääntöjen puuttellinen hallitseminen johtunee osittain tästä, niin että Venäjällä ei oo vaikeaa ostaa ajokorttia käymättä päivääkään autokoulua. Kuljettaja kertoo asentavansa tupakansytytinlaturilla virtaa saavan autokameran imukupilla tuulilasiin yleensä ennen työvuoron alkua. Toinen homma on se, jotta autokameran tulisi olla tukevasti kiinni.

Laite toimii tosiaan siten, niin että tämä on tuulilasissa kiinni, sekä kuvaa päättymätöntä nauhaa, esim 35 tuntista nauhaa, ja jahka nauhotie käy toteen, aloitetaan nauhoittamaan yleensä vanhimman päälle. Yli kymmenen vuotta linja-autoa ajanut Nobinan kuljettaja osti alkuvuodesta itselleen autokameran tämän jälkeen, kun hän joutui osalliseksi kolariin. Aarnio silti näköisversioi, niin että tulkinta onkin eri, jos autokamerat asentaa liikenneyhtiö.
سُئل Jan 25, 2015 بواسطة VarLapakko (1,550 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال