• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka kaupat

0 تصويتات


blogejaSähkötupakan tehoa saatetaan säätää tän vastuksen impedanssilla, vain kun akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % tai lähes kolmanneksen, onkin vastuksen impedanssi väärä kohta säädölle. Miten näin pystyy olla sähkötupakka silloin toimii jahka edes nikotiini-inhalaattorit, muista korvaushoidoista puhumattakaan eivät? Vastaus on yksinkertainen ja kannattaa muistaa se tärkein pointti; Vaikka sähkötupakassa ei palakaan mikään, tästä saa niinsanotusti 'savut' tai 'henkoset'.

Nikotiinineste onkin vähän isompi määrä siirappimaista kuin vesi, eli tämä ei imeydy täysin yhtä isosti paperiinkaan. Nikotiiniin ei myöskään suomalaiset tupakoidessaan kuole, ainoastaan toisiin savukkeiden myrkkyihin. Sen pääperiaate on tämä, että röökaaja voikin joutuu tupakan hyvät puolet mutta päästä samalla eroon tupakoinnin aiheuttamista haitoista.

Sähkötupakasta erittyy savun kaltaista, vaan tän vaikutusta terveyteen ei toistaiseksi oo selvitetty. Ajankohtaisesta kakkosesta opin myöskin, niin että nikotiinipitoisten liuosten myynti on Suomessa kielletty. Uusi sähkötupakka (vipmagic.org) koostuu kolmesta osasta: patteri, nestepatruuna, sekä atomisoija. Tätä määräystä käy noudattaa 85 000 taalan sakon uhalla. Sinä luultavasti syöt, juot taikka varsinkin hierot tätä suuhusi sekä naamaasi jonka päivä.

sähkötupakkatuotteita markkinoivat tahot esittävät, niin että sähkötupakka on tehokas apuväline tupakoinnin lopettamiseen. Brittiläisen tutkimuksen mukaan silti sähkötupakasta välittyi keuhkoihin yhtä merkittävästi nikotiinia kuin imettäessä sytyttämätöntä perinteistä syöpäkäärylettä.

Voidaan toisin sanoen huoletta sanoa, niin että sähkötupakan todennäköisyydet on vain parin prosentin luokkaa normaaliin tupakointiin verrattuna. Kaikki noista aineista ovat olleet jo kymmeniä vuosia yleisessä käytännössä lääketeollisuudessa; esim. astmainhalaattoreissa sekä lääkehöyrystimissä, täten kyse on melko hyvin tutkituista sekä turvallisiksi todetuista ainesosista. Jos siis laskemme jotta yksi aloituspaketti kestäisi edes 2 kuukautta niin päivähinnaksi tulee 0.67€.

Tankiksi taikka patruunaksi sanotaan suukappaletta minkä pitää sisällään e-nestettä. Sähkötupakoita onkin poltettu miljardeja kertoja, emmekä oo ikinä kuulleet vastaavasta. Tupakkadirektiiviluonnos kieltäisi mentholisavukkeet, vain ohutsavukkeet eivät päätyneet kiellettyjen listalle. Tutkimukset ovatkin osoittaneet, että sähkötupakkaa käytettäessä uloshengitysilma onkin melkein ainoastaan vesihöyryä. Hassin mukaisesti varsinkin varsinaiseen tupakkadirektiiviin vaan myös sähkötupakan sääntelyyn kohdistuu voimakasta lobbausta.
سُئل Jan 25, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال