• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka historia

0 تصويتات
zendesk.com - https://solidwize.zendesk.com/entries/55255250-S%C3%A4hk%C3%B6tupakka-Pit%C3%A4%C3%A4-Sallia.

höyrystin Se mieltää sikäli huomattavasti tupakointia tapana, eli ikävät vieroitusoireet on mahdollista välttää. Ensimmäiseksi lataukseksi täytyisi tän tyyppisessä akussa riittää pari tuntia tai sama aika, jonka valmistaja onkin ilmoittanut normaaliksi latausajaksi. eGo-T on paras sähkötupakka siitä johtuen, että se onkin päivänselvä käyttöinen. Ilmiö onkin markkinoilla vieläkään verrattain uusi, vaan se on saavuttanut heti yllättävän suuren suosion ainakin tupakoitsijoiden keskuudessa.

lentoyhtiöt ja onpa tän tainnut kieltää myöskin VR. Sähkötupakkaa ei nykyään silloinkaan voi enää markkinoida 12kk 2012 alusta alkaen lainkaan. Tutustumisen arvoisia ovatkin myöskin kotelomallinen Joye Stick sekä kartomisaattorin elikkä yhdistetyn atomisaattorin ja nestesäiliö ensimmäisenä esitellyt KR808D-1. Ensimmäiseksi sun tulee ladata sähkötupakan patteri ruuvaamalla tämä laturiin kiinni.

Suurin ero analogiseen savukkeeseen on se, jotta sähkötupakkaa ei polteta. Tietysti paperia kandee pitää alla mihin nikotiinimehut pääsevät valumaan.\n
höyrystin Sähkötupakka on turvallisempi kuten klassinen kessu, sillä tämä ei pidä sisällään vaarallisia kemikaaleja mitä tupakka pitää sisällään. Sähkötupakan aine onkin useimmiten propyleeniglykolipohjainen. Nesteitä onkin tarjolla erimakuisia sekä -vahvuisia versioita. Jos käytät nesteitä jotka sisällään pitävät nikotiinia, altistat itsesi nikotiinin haitoille.


Sähkötupakoissa ei käytetä NiCd-akkuja, täten lataamisen syklistä ei tartte huolehtia. Pumpulia liuoksen sitomiseen käyttävissä höyrystimissä toinen ongelma on enimmäkseen vaan häiritsevä sekä se on varastoidun nesteen vähäinen määrä. Toinen siihen vähän liittyvä kriteeri on kuinka huomattavasti ja miten lämmintä höyryä e-savuke tuottaa, tämä vaikuttaa visuaalisuuden lisäksi kurkkutuntuman kovuuteen.

Jälleenmyyjät lätkäisevät välillä näihin oman logonsa sekä pakkausmateriaalin tai joskus myyjät sellaisenaan. Sähkötupakan edut ovatkin huomattavat sekä monelle tupakoitsijalle se onkin loistava ratkaisu, jahka haluaa hitaasti lopettaa tupakanpolton kokonaan, säästää rahaa vai vaalia terveyttään. Sähkötupakka onkin myöskin käytännössä turvallisempi kuin tavallinen kessu silloin sitä ei sytytetä missään vaiheessa eikä palovaaraa ole.

sähkötupakkaa löytyy myös toisissa väreissä, kuin musta, punainen sekä metalli. Myyntiluvan hakemisen yhteydessä onkin osoitettava valmisteen teho, turvallisuus ja laatu käyttö-tarkoituksessaan.Valmisteen sisältämä nikotiini onkin riippuvuutta aiheuttava neste. Sähkötupakka ei sisällä karsinogeenejä suinkaan.
سُئل Jan 26, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال