• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakkaa

0 تصويتات


foorumiOnko sähkötupakasta tulipalovaaraa? Tilattuani raakaa 5 % liuosta sekä sekoittaessani sitä normaaliin 2,4 % mentholilla maustettuun nesteeseen olenkin päätynyt 50-50 sekoitussuhteeseen. Ainoa syy miksi sähkötupakan käyttäminen pystyy herättää ihmetystä paikoissa, missä tupakointi on yleensä ottaen kiellettyä, on se niin että isoin prosenttimäärä tupakoitsijoista ei vielä sähkötupakan eduista sähkötupakka hintaseuranta tiedä.

Sitten tottakai tarviit tottakai aikaa ja rauhaa että pääset kunnolla hommasta jyvälle. Jos nikotiinia on erään rajan yli, siihen tarvitaan lääkelain mukainen lupa. sähkötupakan edut - Sähkötupakka (www.purevolume.com) on näppärä sekä helppokäyttöinen, jonka on päivänselvä sujauttaa taskuun ja "sytyttää" halutessaan.

Saksalaisen Focus Onlinen mukaan Saksassa vallanpitäjät ois valmiita luokittelemaan sähkötupakan lähes tupakoinnin korvaustuotteeksi, mikäli tuotteet täyttäisivät tietyt terveysvaatimukset. Nikotiinittomien valmisteiden valmistusta sekä myyntiä ei kontrolloida, joten niiden koostumuksessa esiintyy isoa vaihtelua ja laitteiden turvallisuudesta ei oo tietoa.

Koska sähkötupakka näköisversioi erehdyttävän huomattavasti perinteistä kessua kannattaa esim. bussipysäkin katoksen alla tuprutellessa kanssaolijoille mainita, niin että poltat sähkötupakkaa niin vältyt paheksuvilta katseilta. Tällä laskukaavalla sähkötupakoinnin hinnaksi täytyisi viikoittain 5 euroa. silloin kun saadaan varmaa näyttöä laitteen tappavuudesta, tämä onkin sikäli yleinen, että ei sitä pystytä enää kieltää.

Vaikka lisätutkimuksia sähkötupakan terveydellisistä vaikutuksista tarvitaan, sähkötupakointi on vähemmän haitallista kuin perinteinen tupakointi, kertoo University of California:n ja Boston University School of Medicine:n laatima tutkimus. Tällä estetään sähkötupakan rikkoutuminen. Tupakkakauppiaan urallani olenkin tavannut yhden ihmisen, minkä on aloittanut tupakanpolton sähkötupakasta. polyfill) minkä kostutetaan e-nesteellä sekä tän kuluttua tämä onkin taas käyttövalmis.

Sen käyttäminen muistuttaa hyvin pitkälle savukkeiden polttoa. Myöskin hintakilpailu monien jälleenmyyjien kesken tuntuisi olevan kovaa sekä normisti myyjät koittavat lisätä paketteihin jotain mikä erottaisi he toisista. Itse vaihdoin täysin sähkösavukkeeseen varsin vaivattomasti. Ennen näitä tänään julkaistuja tuomioistuimien päätöksiä Saksassa oli jo käsitelty 2 oikeuskannetta, joissa molemmissa oikeusistuin päätyi vastaavaan johtopäätökseen; sähkötupakkatuotteet sekä niissä käytetyt nikotiinia sisältävät nesteet eivät ole lääkkeitä tai lääkelaitteita.

Yhdistyneiden kuningaskuntien hallituksen neuvoa-antava yksikkö suositteli sähkötupakkaa klassisen lopeta vai kuole lähestymistavan tilalle. Kaikesta siitä huolimatta sähkötupakointi pitkässä juoksussa käy selvästi perinteistä röökaamista halvemmaksi, jos tämän käyttämisen suunnittelee oikein. Tapa röökata edes jää. Kannettava nikotiininestehöyrystin.
سُئل Jan 27, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال