• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Mistä ostaa sähkötupakka?

0 تصويتات


sähkösavukeSe emuloi sikäli merkittävästi polttamista tapana, joten ikävät vieroitusoireet on mahdollista välttää. Ensimmäiseksi lataukseksi täytyisi tämän tyyppisessä akussa riittää pari tuntia tai sama aika, jonka valmistaja onkin ilmoittanut normaaliksi latausajaksi. eGo-T onkin paras sähkötupakka tästä johtuen, niin että tämä onkin helppo käyttöinen. Ilmiö on markkinoilla vielä verrattain uusi, vaan tämä onkin saavuttanut samantien yllättävän suuren suosion varsinkin tupakoitsijoiden keskuudessa.

lentoyhtiöt ja onpa tämän tainnut kieltää myöskin VR. Sähkötupakkaa ei nykyään silloin voi enää markkinoida 12kk 2012 alusta alkaen lainkaan. Tutustumisen arvoisia ovatkin myös kotelomallinen Joye Stick ja kartomisaattorin eli yhdistetyn atomisaattorin ja nestesäiliö ekana esitellyt KR808D-1. Ensimmäiseksi sun käy ladata sähkötupakan patteri ruuvaamalla tämä laturiin kiinni.

Suurin ero analogiseen savukkeeseen onkin se, jotta sähkötupakkaa ei polteta. Tietysti paperia kandee joutuu alla mihin nikotiinimehut pääsevät valumaan. Sähkötupakka onkin turvallisempi kuten tavallinen rööki, silloin se ei pidä sisällään vaarallisia aineita joita tupakka sisältää. Sähkötupakan aine on useimmiten propyleeniglykolipohjainen. Nesteitä on saatavilla erimakuisia ja -vahvuisia versioita. Mikäli käytät nesteitä jotka sisällään pitävät nikotiinia, altistat itsesi nikotiinin haitoille.

Sähkötupakoissa ei käytetä NiCd-akkuja, elikkä lataamisen syklistä ei tarvitse huolehtia. Pumpulia nesteen sitomiseen käyttävissä höyrystimissä toinen ongelma on lähinnä vain häiritsevä ja tämä on varastoidun liuoksen vähäinen lohko. Toinen tähän hieman liittyvä kriteeri onkin kuinka merkittävästi sekä miten lämmintä savun kaltaista e-savuke tuottaa, se vaikuttaa visuaalisuuden lisäksi kurkkutuntuman kovuuteen.

Jälleenmyyjät lätkäisevät välillä noihin oman logonsa ja pakkausmateriaalin taikka välillä myyjät sellaisenaan. Sähkötupakan edut ovatkin huomattavat sekä usealle tupakoitsijalle tämä onkin mahtava ratkaisu, kun tahtoo hitaasti lopettaa tupakanpolton totaalisesti, säästää rahaa vai vaalia terveyttään. Sähkötupakka on myös käytössä vähemmän vaarallinen kuin perinteinen tupakka sillä sitä ei sytytetä missään vaiheessa eivätkä palovaaraa ole.

sähkötupakkaa löytyy myöskin toisissa väreissä, kuin musta, punainen ja metalli. Myyntiluvan hakemisen yhteydessä on osoitettava valmisteen teho, turvallisuus ja laatu käyttö-tarkoituksessaan.Valmisteen sisältämä nikotiini onkin riippuvuutta aiheuttava neste. Sähkötupakka ei sisällä karsinogeenejä lainkaan.
سُئل Jan 27, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال