• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka sekä valvira, totuus laista

0 تصويتات
Muutaman puhalluksen kuluttua onkin hyvä taputella atomisaattoria vaikka talouspaperia vasten, tämä tehostaa liuoksen valumista pihalle. Olen itse tavallinen esimerkki tästä; Tupakoinnin lopettaminen on helppoa, olenkin tehnyt tän jo varsinkin kymmenen kertaa.\n
electronic cigarette Tsekkaa: sähkötupakka patruunat Monet sähkötupakoijat eivät täydy höyryttelyä itsensä lääkitsemisenä, ainoastaan ennemmin tupakoinnin korvikkeena, mikä vaikutuksesta perinteisen röyhyttelyn saattaa nitistää.

Oikean maun sekä vahvuuden löytäminen onkin verrattavissa vanhanaikaisen tupakanpolttajan merkkiuskollisuuteen jotakin tiettyä tupakkamerkkiä kohtaan. Nekin tuottavat hengityskaasuun pieniä määriä syöpää aiheuttavia myrkkyjä ja etenkin pienellä aikavälillä sähkötupakankin käyttäminen heikentää keuhkojen toimintakykyä. Jos sähkötupakkaa käytettäisiin vapaasti kaikissa tiloissa, myös sellaisetkin ihmiset, jotka eivät muutoin ikinä aloittaisi tupakointia vai höyryttelyä, voisivat kiinnostua siitä ja alottaa sen käyttämisen tai jopa tupakoinnin.

Lataus kestää yleensä ottaen muutamia tunteja eli onkin hyvä hommata akkuja monia jottei tule hätä latauksen kuluessa. Sähkötupakka onkin ainut tupakoinnin lopettamiseen tarkoitettu keino minkä tarjoaa myöskin tupakoimisen tunteen./ Kaiken tän myös sähkötupakointi on halvempaa kuten tupakanpoltto. Kuten monessa muussakin jutussa, myös sähkötupakoiden laaduissa sekä hinnoissa onkin huimia eroja.

Käyttökokemus on tosiaan lähempänä vahvahkoa klassista savuketta. Sähkötupakka käy ajan mittaan hyvinkin merkittävästi edullisemmaksi kuten klassinen tupakointi.

electronic cigarette Tavallisen röökin korvikkeena e-savuketta käyttävälle tuntuma jonka syntyy suussa ja kurkussa savun kaltaista sisäänvedettäessä on myöskin tärkeä.

Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, minkä perusti keksintönsä ympärille yrityksen ja alkoi valmistamaan sitä uutta korviketta höyryille. Nikotiinin haitoistakin voidaan olla montaa mieltä ja monet kokeet ovat osoittaneet jotta kahvista saatava kofeiini on jopa voimakkaampi stimulantti kuin nikotiini sekä täten myös ehkä haitallisempi käyttäjänsä hyvinvoinnille.

Todella monet ovatkin päässeet tupakoinnista eroon vaihtamalla sähkötupakkaan, joka mahdollistaa tupakoinnin hyvät puolet, kuten tupakkataukojen sosiaaliset tilanteet, savun imitoimisen höyryn muodossa sekä tekemistä käsille. Yhdistyneiden kuningaskuntien hallituksen neuvoa-antava yksikkö suositteli sähkötupakkaa klassisen lopeta tai kuole lähestymistavan tilalle. Propyleeniglykolin käyttäminen höyrystettynä on vielä tutkimuksen alla oleva homma, vain alustavat tulokset on melko lupaavia sekä mitään haittaa ei ole oikeastaan tullut ilmi.

Koska sähkötupakka ei pidä sisällään röökiä suinkaan ja uloshengitettävä höyry onkin vesihöyryä, on useat sähkötupakoitsijat käyttäneet sähkötupakkaa ravintoloissa. Kannettava nikotiininestehöyrystin. LOW = 4mg MED = 11mg HIGH = 16mg nikotiinia. Nykyään nikotiinipatruunoiden käyttäjä ottaa riskin, että markkinoilla on usean laatuisia tuotteita.
سُئل Jan 28, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال