• تسجيل
مرحبًا بك إلى قاموس المفردات، حيث يمكنك اضافة معنى مفردة من اللهجات المحلية، او طرح سؤال عن معنى كلمة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين.
لدعم مصداقيتك ومعرفتك بمعنى الكلام و المفردات، أدعو اصدقائك للمشاركة والتصويت.
 

Sähkötupakka ja tupakan lopettaminen

0 تصويتات
Se on hajutonta tai makunesteitä käytettäessä tämä saattaa tuoksua aavistuksen kyseiseltä maulta. Yksi patteri pystyy kestää mallista sekä käyttämisen määrästä riippuen useista tunneista joka kerta useisiin päiviin. Kyseisen toiminnan päämäärä lie helppoa arvata.

sähkösavuke Työterveyslaitos ja THL on hyvin selkeälinjaisesti esittäneet näkemyksensä sähkötupakan mahdollisesta haitallisuudesta ja ovatkin lähtökohtaisesti tämän käytön rajoittamisen kannalla. Miksiköhän? Vastauksena valviran tutkijan kommenttiin: Kyllä, haluan elää maassa jossa opettajat katsovat opettajainhuoneen ikkunasta jahka koululaiset polttavat sähkötupakkaa.

Ainoa syy miksi onkin näin sähkötupakan käyttö pystyy aiheuttaa ihmetystä paikoissa, missä tupakointi on normisti kiellettyä, on tämä niin että isoin lohko kessuttelijoista ei nykyään sähkötupakan eduista tiedä. Paljon savua onkin yhtä kuin parempi sauhuttelutuntuma. Budien hinta onkin onneksi yllättävän alhainen.

Nicorette ja Nicotinell varsin agressiivisesti sekä näkyvästi mainostavat. Hänellä onkin mahdollisuus etsiä vahingonkorvauksia. Lisäksi sähkötupakan näkyvyys saattaisi haitata tupakkapoliittisia tavoitteita, joiden ajatuksena onkin tupakkatuotteiden näkyvyyden ja tätä avustuksella tupakoinnin väheneminen.

sähkösavuke

Kaikki höyrystimet ovat kulutustavaraa, ne kestävät joitakin viikkoja. En ymmärrä onko vähentynyt mentholin prosenttimäärä vaiko alhaisempi höyrystyslämpötila Lavatuben ansiosta syynä Budin hitaampaan tukkeutumiseen, mutta Budien käyttöikä on silti pidentynyt. Onko Sähkötupakka nesteet (http://www.purevolume.com) hyvinvoinnille haitallista? Sähkötupakan vaikutuksista terveyteen onkin tarjolla oikeastaan hyvin vähän virallisia tutkimustuloksia ja tämän vuoksi tätä ei ole virallisesti luokiteltu terveelliseksi vaihtoehdoksi röökille.

Myös nikotiinittoman liuoksen mainonta on tupakkalain vastaista. Sähkötupakasta imutetaan höyryä joka näyttää (koostumukseltaan sekä määrältään) sekä tuntuu kurkussa ja keuhkoissa jokseenkin samalta kuten aito tupakansavu. Onhan se tietysti hyvä selvittää, mutta onko Pellas todella lähtökohtaisesti tätä mieltä, jotta sähkötupakat olisi vaarallisempia kuten tavalliset tupakat? Sehän tuossa ratkaiseva kyse onkin.
سُئل Jan 29, 2015 بواسطة SRCJim (2,230 نقاط)
  

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال